Driessen ziet niets in Sisto voor Ajax

door Sam van Raalte 20

Driessen ziet niets in Sisto voor Ajax

door Sam van Raalte 20

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen ziet een eventuele transfer van Pione Sisto naar Ajax niet zitten. Dat heeft de chef voetbal van De Telegraaf vrijdagavond laten weten bij Voetbal Inside. 'Als je deze speler haalt, is het de volgende die de spits van Ajax kapotmaakt', sprak Driessen.

Sisto is een speler die op alledrie de posities voorin uit de voeten kan. Volgens Driessen zou de aanvaller echter geen goede spits voor Ajax zijn. 'Als ze hem halen, zou dat voor de vleugels moeten zijn, niet als spits. In de kleine ruimte kan hij niet zoveel', sprak de journalist bij het praatprogramma. 'Maar hij gaat altijd naar binnen toe, dus als vleugelspeler is hij dodelijk voor de spits.'

Sisto beschikt over een contract tot medio 2018 bij FC Midtjylland, de club waarvoor hij donderdagavond in de Europa League scoorde tegen Manchester United. FC Midtjylland vraagt ongeveer negen miljoen euro voor Sisto. 'Dat moet je niet aan deze jongen uitgeven. Zonde van het geld', aldus Driessen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.