Driessen: 'Alle Ajax-aanvallers vallen tegen'

door BvdPloeg 12

Driessen: 'Alle Ajax-aanvallers vallen tegen'

door BvdPloeg 12

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen vindt dat Ajax het meest bouwt op zijn middenvelders. De Amsterdammers zijn weliswaar winterkampioen en scoorden er lustig op los, de journalist van De Telegraaf is niet onder de indruk van Ajax' aanvallers.

Zondag koos Frank de Boer tegen De Graafschap voor Anwar El Ghazi, Arek Milik en Viktor Fischer en vooral de twee buitenspelers waren slordig. 'Alle Ajax-aanvallers vallen tegen, het meeste gevaar komt eigenlijk vanaf het middenveld. Milik scoort dan wel, maar Klaassen scoort veel en Bazoer nu ook. Ik kan mij heel goed voorstellen dat De Boer graag een spits erbij wil', stelt Driessen tegenover Telesport Vandaag.

Bij die zoektocht naar een spits komt Ajax echter ongetwijfeld de hoge transfersommen en salarissen tegen. In het verleden bleef het daarom vaak bij het roepen van wat namen. 'Dat heeft alles te maken met het salarisplafond. Er zijn discussies om dat plafond omhoog te trekken, maar dan krijg je ook snel weer scheve gezichten. Je zult in diep in de buidel moeten tasten', besluit Driessen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.