Been over APOEL: 'Worden twee hete avondjes'

door SJvanveen 14

Been over APOEL: 'Worden twee hete avondjes'

door SJvanveen 14

Laatst geüpdatet

Mario Been, die in het verleden zelf 53 dagen trainer was van APOEL Nicosia, verwacht dat Ajax twee 'hete avondjes' tegemoet gaat tegen de Cyprioten. De Amsterdammers treffen de kampioen van Cyprus in de play-offs van de Champions League en spelen dinsdagavond eerst op het warme eiland.

'Het is heel warm, ik denk dat dat een belangrijk punt is. Het is een graad of veertig en daar moet je mee om kunnen gaan. Daarbij is er een heel agressief publiek. APOEL is dé ploeg van Cyprus, ze spelen altijd Champions League. Maar ik dicht Ajax meer kwaliteiten toe', begint Been in gesprek met FOX Sports.

De oud-voetballer omschrijft APOEL als een 'hete' club waar emotie de dienst uitmaakt. 'De voorzitter leeft bij emotie. Thomas Doll is er nu trainer en hij heeft het goed gedaan. Bij APOEL is het belangrijk dat ze Champions League spelen of de groepsfase van de Europa League halen, dan is de begroting voor het gehele seizoen gedekt. Dat laatste hebben ze nu al, al worden het twee hete avondjes.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.