VI: Ajax zoekt assistent; Heitinga naar O19 | Ajax Showtime

VI: Ajax zoekt assistent; Heitinga naar O19

door JipVR 80

VI: Ajax zoekt assistent; Heitinga naar O19

door JipVR 80

Laatst geüpdatet

Naast de berichtgeving over de waarschijnlijke aanstelling van Marcel Keizer als hoofdtrainer, is Ajax op zoek naar een ervaren assistent, zo schrijft Voetbal International. Tevens lijkt er voor aankomend seizoen een functie voor John Heitinga te zijn vrijgemaakt.

Ajax zou een ervaren assistent zoeken voor Keizer, die dus voor de hoofdmacht van de Amsterdammers zal staan volgend seizoen. Mocht Ajax daar niet in slagen, dan zal Aron Winter voor die functie worden aangesteld. Laatstgenoemde had afgelopen seizoen Ajax A1 (Ajax O19) onder zijn hoede en zal die positie sowieso gaan verlaten.

Heitinga zal vervolgens het vlaggenschip van de jeugdopleiding voor zijn rekening nemen, schijft VI verder. De ex-verdediger assisteerde Keizer bij Jong Ajax vorig seizoen en ambieert dus een verdere carrière op De Toekomst. Verder is de club nog op zoek naar een nieuwe trainer voor Jong Ajax. 'Onder meer Michael Reiziger wordt als optie binnen Ajax genoemd, waarbij Winter of Frank Peereboom hem mogelijk zal assisteren', besluit het medium.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties