TG: ‘Real Madrid meldt zich officieel voor Van de Beek’

door Thijs Zwagerman 236

TG: ‘Real Madrid meldt zich officieel voor Van de Beek’

door Thijs Zwagerman 236

Laatst geüpdatet

Volgens De Telegraaf heeft Real Madrid zich woensdag officieel bij Ajax gemeld voor Donny van de Beek. De krant schrijft dat directeur voetbalzaken Marc Overmars op de hoogte is van de concrete belangstelling van De Koninklijke.

Overmars heeft Real Madrid op zijn beurt laten weten onder welke voorwaarden Ajax wil nadenken over een transfer van Van de Beek. Volgens De Telegraaf willen de Amsterdammers tussen de vijftig en de zestig miljoen euro ontvangen voor de middenvelder uit de eigen jeugdopleiding. Van de Beek en zijn management waren tegenover de krant niet bereikbaar voor commentaar.

Het is verder nog niet duidelijk of de Ajax-middenvelder bij Real Madrid geldt als plan B voor Paul Pogba, of dat Real Van de Beek hoe dan ook wil contracteren. Feit is wel dat de transfer in een stroomversnelling kan komen als Pogba besluit om Manchester United te verruilen voor Juventus, in plaats van Real Madrid, schrijft De Telegraaf. De 22-jarige Van de Beek heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties