Ten Hag stelt sterkste elf op: 'Vandaag begint het nieuwe seizoen'

door BadembaBarrie 6

Bron ESPN

Ten Hag stelt sterkste elf op: 'Vandaag begint het nieuwe seizoen'

door BadembaBarrie 6

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag is niet van plan om Ajax wat gas terug te laten nemen tegen Feyenoord. De oefenmeester begint dan ook met de beste elf namen die hij tot zijn beschikking heeft. Van zijn spelers verwacht hij eveneens dat er vol gas gegeven wordt.

'Ik denk dat vandaag het nieuwe seizoen begint', stelt Ten Hag in gesprek met ESPN. De oefenmeester lijkt hiermee te refereren aan de mentaliteit waarmee Ajax het veld op moet stappen. 'We hebben nog drie hele mooie wedstrijden en we willen iedere wedstrijd winnen en verbeteren. We hebben weer nieuwe doelen. Ergens komen is één, maar het gaat om ergens blijven en dat is vele malen lastiger', aldus de trainer.

Vooraf werd er veel gespeculeerd over een mogelijke erehaag die Feyenoord wel of niet voor Ajax zou vormen. Die komt er uiteindelijk niet, maar daar ligt Ten Hag niet wakker van. 'Wij richten ons niet op erehagen, wij richten ons op het spel', is Ten Hag stellig. 'We spelen een wedstrijd tegen Feyenoord en moeten daarbij vooral naar onszelf kijken. We willen kwaliteit op de mat leggen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties