Schöne geheimzinnig: 'Komt dichterbij' | Ajax Showtime

Schöne geheimzinnig: 'Komt dichterbij'

door BvdPloeg 12

Schöne geheimzinnig: 'Komt dichterbij'

door BvdPloeg 12

Laatst geüpdatet

Lasse Schöne kan nog steeds niet zeggen of hij na dit seizoen nog bij Ajax voetbalt. De Deen is belangrijk, maar hij beschikt ook over een aflopend contract. Ajax en Schöne spraken al met elkaar en sindsdien denkt de middenvelder vooral na. Een beslissing komt volgens hem steeds dichterbij.

'Je krijgt veel geruchten en mensen die dingen schrijven. Ik lees het zelf eigenlijk nooit, ik krijg het sneller te horen van iedereen. Als er iets is, dan hoor ik het wel, nu ben ik bezig met Ajax. Ik ben nog steeds met mijn naasten aan het praten, wat ik wil hou ik intern. Ik kom wel dichterbij een antwoord, maar alles is nog mogelijk', blijft Schöne geheimzinnig tegenover FOX Sports.

En dus is het voorbereiden geblazen voor Schöne want vrijdag wacht FC Groningen. 'Hopelijk gaan we goed en fel beginnen. Strijd kun je altijd leveren dus dat moet aanwezig zijn. Als wij daarnaast gewoon goed voetballen en in onze kracht terecht komen, dan winnen wij meestal. Daar moeten we morgen mee beginnen. We hebben een goed trainingskamp gehad en we hebben deze week goed getraind, mensen zijn fit en fris dus we hebben er zin in.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties