Overmars hoopvol over Ihattaren: 'Wie bieden hem deze kans en gaan hem helpen'

door Jesse ter Haar 82

Bron Ajax.nl

Overmars hoopvol over Ihattaren: 'Wie bieden hem deze kans en gaan hem helpen'

door Jesse ter Haar 82

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Marc Overmars is benieuwd naar wat hij kan verwachten van Mohamed Ihattaren, zo laat hij weten in een verklaring op de officiële website van Ajax. Het talent krijgt in Amsterdam de kans zich opnieuw te bewijzen.

'Mo Ihattaren is nog maar 19 jaar en geldt als een van de grootste talenten van ons land', aldus de directeur van Ajax. 'Alleen heeft hij door omstandigheden al erg lang geen wedstrijden gespeeld. Bij ons gaat hij bij Jong Ajax verder werken aan zijn fitheid. Daar kan hij vervolgens laten zien dat hij nog altijd de goede speler is die we kennen.'

De directeur voetbalzaken kijkt vol nieuwsgierigheid uit naar wat komen gaat. Ajax neemt een kleine gok en Overmars hoopt dat deze goed uitpakt. 'Wij bieden hem deze kans en wij gaan hem helpen, maar het begint natuurlijk bij hemzelf en dat weet hij.'

Een start in Jong Ajax

Het is voor Ihattaren eerst zaak om weer volledig fit te worden. Die weg gaat hij bewandelen bij Jong Ajax, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie. Ajax huurt hem tot en met december 2022 van Juventus en heeft daarna de kans om hem definitief in te lijven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.