Overmars biedt hoop: 'Lossen vertrek Huntelaar intern op'

door Jesse ter Haar 110

Overmars biedt hoop: 'Lossen vertrek Huntelaar intern op'

door Jesse ter Haar 110

Laatst geüpdatet

Marc Overmars wenst Klaas-Jan Huntelaar het beste in de resterende maanden van zijn voetbalcarrière. De spits vertrok dinsdag definitief naar Schalke en zijn afwezigheid lost Ajax intern op, zo vertelt de directeur voetbalzaken van de Amsterdammers.

'Het was de wens van Klaas-Jan om deze laatste vier maanden van zijn carrière Schalke te helpen behoeden voor degradatie uit de Bundesliga', zo vertelt Overmars op Ajax.nl. 'Wij vonden het naar hem toe belangrijk om dit door te laten gaan en lossen zijn vertrek met Lassina Traoré en Brian Brobbey intern op.'

Het was voor Overmars en de rest van de directie van groot belang om Huntelaar zijn transfer door te laten gaan. Zijn prestaties voor de club spreken voor zich en leverden hem respect op. 'Wij gunnen Klaas-Jan deze transfer en bedanken hem hartelijk voor alles wat hij voor Ajax heeft betekend', zegt de directeur dan ook.

Voor Lassina Traoré en Brian Brobbey breekt er zodoende een belangrijke periode aan. Sébastien Haller is in principe de eerste spits van Ajax, maar door het volle wedstrijdschema zullen de talenten aanspraak maken op speelminuten. Traoré keerde dinsdag terug in training na blessureleed, terwijl Brobbey dicht bij een contractverlenging zou zijn.

Verwacht jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij AZ? Zet dan in en krijg 11,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties