Jeugdopleidingen Ajax en Sparta versterken elkaar

door Bart Veenstra 41

Jeugdopleidingen Ajax en Sparta versterken elkaar

door Bart Veenstra 41

Laatst geüpdatet

Ajax heeft structurele afspraken met Sparta Rotterdam gemaakt om de jeugdopleiding van de Rotterdamse club te ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben beide clubs een goede relatie met elkaar opgebouwd als het gaat om de overgang van jeugdspelers, zo meldt Ajax.nl.

De Amsterdamse club geeft aan dat het streeft naar een zo hoog mogelijk niveau van de eigen opleiding en om die reden is het altijd op zoek naar uitzonderlijke talenten. 'Dankzij de kwaliteit van de jeugdopleiding van Sparta in al haar facetten doen Ajax en Sparta reeds jaren zaken', schrijft men op de website van Ajax. 'Ajax is zich er als geen ander van bewust dat de jeugdopleiding de slagader van de club is. Daarom wordt de Spartaanse jeugdopleiding per direct voor de komende drie seizoenen ondersteund op het gebied van opleiding, training en scouting.'

Tot slot geeft Ajax aan dat de gemaakte afspraken uitsluitend gelden voor de drie bovengenoemde gebieden met betrekking tot de opleiding. Op andere gebieden zijn geen afspraken gemaakt, zo valt te lezen.

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Scoor dan nu dit unieke groepsfase t-shirt in de fanshop van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.