Branie: Wat is jouw mooiste herinnering aan Cruijff?

door BartVeenstra 61

Bron Ajax Showtime

Branie: Wat is jouw mooiste herinnering aan Cruijff?

door BartVeenstra 61

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax raast in rap tempo af op zijn 35ste landstitel. De maand maart is, net als januari en februari eerder, geweldig verlopen voor Ajax en mogelijk wordt de club in april al kampioen. In een nieuwe aflevering van Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, bespreken presentator Menno Pot, David Endt (beiden Het Parool) en Bart Veenstra (hoofdredacteur Ajax Showtime) de laatste gang van zaken.

Allereerst staan we stil bij het feit dat het vijf jaar geleden is dat Johan Cruijff overleed. Waar was jij toen je hoorde dat deze clublegende overleed? En wat is jouw mooiste herinnering aan Cruijff? We blikken ook terug op het duel met ADO Den Haag. In dat duel waren jongelingen Devyne Rensch en Brian Brobbey de grote uitblinkers.

Onder onze luisteraars verloten wij de biografie over Johan Cruijff, geschreven door Auke Kok. Wat moet je daarvoor doen? Ga naar het Twitter-account van Branie, volg het account, retweet onderstaande tweet en wie weet maak je kans op het boek!

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties