Branie: Volop twijfels ondanks succesvolle topweek

door Jesse ter Haar 92

Branie: Volop twijfels ondanks succesvolle topweek

door Jesse ter Haar 92

Laatst geüpdatet

De januarimaand die bol staat van de topwedstrijden is op de helft. Ajax nam het binnen een week tijd op tegen PSV, FC Twente en Feyenoord en qua resultaten beleefden de Amsterdammers een goede week. Toch vallen er genoeg kanttekeningen te plaatsen en dat doen wij in de Branie-podcast. Met Menno Pot (presentator en columnist), Josien Wolthuizen (eindredacteur Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar nemen we de week door.

De week van de toppers begon zoals gezegd tegen PSV. Ajax begon matig, maar maakte in het vervolg van de wedstrijd indruk. Tegen FC Twente moest Klaas-Jan Huntelaar eraan te pas komen om de punten veilig te stellen. Sowieso is het de week van Huntelaar, want hij lijkt een overstap naar Schalke 04 te naderen. Uiteraard bespreken we ook dat. De week werd afgesloten door de Klassieker, die ternauwernood drie punten opleverde. Dat en veel meer in de nieuwe aflevering van de Branie-podcast!

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De achttiende aflevering is nu te beluisteren.

Branie is te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes.

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties