AS Roma concreet voor Ziyech, transfer nadert

door Sjoerd Valkering 65

AS Roma concreet voor Ziyech, transfer nadert

door Sjoerd Valkering 65

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech is op weg naar AS Roma. De creatieve middenvelder kan een vijfjarig contract tekenen in de Italiaanse hoofdstad, zo meldt De Telegraaf maandag. De club heeft zich inmiddels officieel gemeld in Amsterdam om Ziyech over te nemen.

Een transfersom van bijna 33 miljoen euro zou klaarliggen om de Marokkaanse international in te lijven. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt Ziyech niet begeleid door Mino Raiola, maar door Mustapha Nakhli, die de deal grotendeels heeft bewerkstelligd. Nakhli bracht al weken geleden een bezoek aan Roma om de transfer op gang te zetten.

Ajax zelf heeft geen belang gehad om Raiola in te schakelen. De Amsterdammers willen hun beste spelers het liefst binnenboord houden. Immers, elk jaar vertrekken de beste spelers uit de hoofdstad. Op dit moment voeren directeuren Edwin van der Sar en Marc Overmars zelfs 'oorlog' met Raiola over het dreigende vertrek van Justin Kluivert.

Dat Ajax Raiola dus zou vragen om spelers van Ajax weg te brengen, is volgens De Telegraaf niet waar. Dat Ziyech wel vertrekt, heeft dan ook te maken met de ambities van Ziyech die hij bij zijn komst twee jaar geleden al kenbaar maakte.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties