Android-app van Ajax Showtime beschikbaar, iOS afgewezen

door Sjoerd Valkering 241

Bron AS

Android-app van Ajax Showtime beschikbaar, iOS afgewezen

door Sjoerd Valkering 241

Bron AS

Laatst geüpdatet

De Android-app van Ajax Showtime die gerelateerd is aan de nieuwe site is donderdag gelanceerd. De app heeft een overeenkomstige layout met de nieuwe site. Hij was vorig weekend ingediend, maar had enkele dagen nodig om gekeurd te worden. Download hier de nieuwe app!

Voor iOS-gebruikers is er slechter nieuws. De oude app functioneert niet meer en de nieuwe app is afgewezen. Apple wijst, net als vorig jaar toen we de app ook wilden updaten, op inbreuk van het merk van Ajax. Echter, in screenshots met de overtreding wijzen ze naar een video van Ajax TV die AS gewoon zou mogen delen. Iets soortgelijks gebeurde ook in 2020. We kunnen niet garanderen of de app ook echt in de store gaat komen.

Verder zijn de afgelopen weken veel bugfixes toegepast en moet de site beter lopen. Ook de traagheid tijdens Lille-Ajax op sommige momenten is opgemerkt en moet voor de volgende Europese wedstrijd opgelost zijn. We willen verder nog wijzen op de Dark-modus die gewild is en in het profiel staat. Daar staat een knop om de modus aan of uit te zetten.

Feedback over de Android-app en nieuwe site is hieronder nog altijd zeer welkom. We reageren niet op alles, maar lezen wel alle reacties! Bij voorbaat dank en een goed Ajax-weekend!

Team Ajax Showtime

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties