[Update] Eto'o lijkt weer uit te stellen

door Sjoerd Valkering 330

[Update] Eto'o lijkt weer uit te stellen

door Sjoerd Valkering 330

Laatst geüpdatet

Marc Overmars heeft zondag een tweede gesprek gevoerd met het management van Samuel Eto'o, zo meldt De Telegraaf maandagochtend. Zijn agent laat maandag of dinsdag weten of er nog verder wordt gesproken over een eventuele transfer.

Ajax is inmiddels al anderhalve week bezig om de voormalige aanvaller van onder meer FC Barcelona en Inter Milan binnen te halen. Eto'o zou naar verluidt twee miljoen euro per jaar, het absolute salarisplafond van de Amsterdammers, gaan verdienen met mogelijkheden tot meer door flinke bonussen.

Update 18-08-2014. 16:50u
Het management van Samuel Eto'o heeft maandagmiddag een korte reactie over de situatie gegeven aan Ajax Showtime. 'Het klopt dat er nog contact is met Ajax, maar dat is natuurlijk logisch als een club een contractvoorstel heeft gedaan en de speler dat in beraad heeft', aldus Claudio Vigorelli. 'Vandaag (maandag red.) wordt er nog geen beslissing genomen.'

Update 19-08-2014. 15:20u
Het lijkt er op dat Samuel Eto'o, in tegenstelling tot eerdere verwachtingen, ook de komende nog geen beslissing over zijn toekomst zal nemen. Dat heeft zijn management dinsdag wederom laten weten aan Ajax Showtime. 'Ik verwacht vandaag nog geen besluit', aldus Claudio Vigorelli. 'Waarschijnlijk de komende dagen ook niet.'


De sale is begonnen in de officiële Ajax-shop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.