Ajax verliest besloten oefenduel met FC Utrecht op De Toekomst

door Thijs Zwagerman 60

Bron Ajax TV

Ajax verliest besloten oefenduel met FC Utrecht op De Toekomst

door Thijs Zwagerman 60

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Ajax heeft woensdagmiddag een besloten oefenwedstrijd verloren van FC Utrecht. Op Sportpark de Toekomst wonnen de bezoekers met 0-1 door een doelpunt van Moussa Sylla. Bij Ajax kwamen veel normaliter wisselspelers en Jong Ajax-talenten in actie, zo is te zien op beelden van Ajax TV.

Ajax speelt wel vaker oefenduels tijdens de interlandperiode en dat was deze keer dus ook weer het geval. Met Youri Regeer, Devyne Rensch, Davy Klaassen en Kenneth Taylor negentig minuten binnen de lijnen ging Ajax ternauwernood onderuit tegen FC Utrecht.

Bij Ajax kreeg Danilo Pereira koppend de grootste Amsterdamse kans van de wedstrijd. Aan de andere kant was het doelman Charlie Setford die er met enkele goede reddingen en een gestopte strafschop van FC Utrecht-middenvelder Simon Gustafson voor zorgde dat Ajax niet met grotere cijfers verloor.

Opstelling Ajax:

Setford; Regeer, Schuurs, Rensch, Baas (46. Salah-Eddine); Klaassen, Fitz-Jim (62. Hlynsson), Taylor; Rasmussen (62. Martha), Danilo (82. Musampa), Daramy (82. Banel).

Opstelling FC Utrecht:

Oelschlägel; Meissen, St. Jago (46. Huizing, 85. Sanches Fernandes), Janssen, Zagré; Van Overeem, Ramselaar, Van den Berg (68. Van der Kust), Gustafson; Sylla, Balk (80. Maddy

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties