Ajax sluit samenwerking met regio Zillertal

door Bart Veenstra 6

Ajax sluit samenwerking met regio Zillertal

door Bart Veenstra 6

Laatst geüpdatet

Het lijkt erop dat Ajax de komende jaren in de zomer op trainingskamp zal gaan in Oostenrijk. De Amsterdamse club heeft namelijk een partnership gesloten met de Oostenrijkse regio Zillertal. Het suppliership, zoals dat zo mooi heet, zal ingaan per 1 juli 2016 en loopt tot en met 30 juni 2019, zo wordt vermeld op Ajax.nl.

Zillertal is dankzij de samenwerking de komende jaren gastheer van Ajax wanneer het op trainingskamp gaat in Oostenrijk. Verder zal Zillertal met zijn naam op de reclameborden in de Amsterdam Arena en op sportcomplex De Toekomst te zien zijn. Het uiteindelijke doel van de samenwerking is om de populariteit van de Oostenrijkse regio te verhogen in Nederland, zodat meer mensen hun vakantie boeken richting het gebied.

Ajax-directeur Edwin van der Sar is blij met de samenwerking. 'Wij zijn de eerste Nederlandse club met een dergelijk partnership en zijn content dat we andere internationale teams uit de Europese competities naar Tirol zullen volgen. Ajax zal Zillertal in Nederland gedurende het hele voetbalseizoen promoten en Zillertal zorgt op zijn beurt voor de beste pre-season trainingsfaciliteiten.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties