Ajax presenteert zwart-goud nieuw uitshirt

door Bart Veenstra 109

Ajax presenteert zwart-goud nieuw uitshirt

door Bart Veenstra 109

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zaterdagochtend het nieuwe uitshirt gepresenteerd, zo meldt de club via de officiële kanalen. De Amsterdamse club zal in het nieuwe seizoen gaan spelen in het zwart, goud en wit-gekleurde shirt. Het shirt is vanaf heden verkrijgbaar in de Fanshop, maar ook te bestellen via de online shop van Ajax.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is grotendeels zwart en is daarbij goud rond de schouders met een witte band rond de borst. Zoals gebruikelijk is het logo van Ajax geborduurd op de linkerborst, waarbij het logo van Adidas op de rechterborst is geborduurd. Het shirt heeft daarnaast een v-hals.

Het Ajax-shirt is gemaakt van honderd procent polyester en heeft daarnaast een stofje (adidas climalite technologie) dat ervoor zorgt dat het shirt droog en comfortabel blijft tijdens de wedstrijd of training. De gaatjes in het shirt zorgen voor extra ventilatie. In de nek van het uitshirt zien we opnieuw drie Andreas-kruizen, verwijzend naar Amsterdam. Verder bestaat het uittenue uit een zwart broekje en zwarte kousen.

Het shirt kun je in de Ajax Fanshop - zowel bij de Johan Cruijff ArenA als in de zaterdag geopende winkel in de Kalverstraat - laten bedrukken met je eigen naam en nummer, maar natuurlijk ook met de naam en het rugnummer van je favoriete Ajax-speler. De rugbedrukking op het shirt is goud, waarbij de namen en nummers een witte omlijning krijgen. Let wel: de rugnummers en namen van spelers van Ajax zijn pas definitief op het moment dat de transfermarkt gesloten is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties