'Ajax en Boca naderen akkoord over Magallan'

door Bart Veenstra 128

'Ajax en Boca naderen akkoord over Magallan'

door Bart Veenstra 128

Laatst geüpdatet

Het lijkt erop dat Ajax in de komende winterse transferperiode alsnog aan de haal gaat met Lisandro Magallán. De Telegraaf meldt maandagochtend dat de Amsterdamse club de jacht op de Argentijnse verdediger heeft heropend. Beide clubs zouden elkaar in de afgelopen week genaderd zijn over de transfersom, die door bonussen ongeveer negen miljoen euro bedraagt.

Eind mei leek de transfer van de Argentijn al rond. Magallán was zelfs al in Amsterdam voor de medische keuring - hij werd goedgekeurd - maar Ajax en Boca Juniors wisten uiteindelijk geen akkoord te bereiken over een transfersom. Ajax schakelde door en haalde Daley Blind terug naar Amsterdam.

Dat de transfer in mei mislukte, ziet Magallán niet als de schuld van Ajax-directeur spelersbeleid Marc Overmars. De verdediger, die eveneens een rechtenstudent is, zou nog steeds graag de overstap naar Ajax willen maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.