Ajax bevestigt huurtransfer Magallán naar RSC Anderlecht

door BartVeenstra 45

Bron Ajax.nl

Ajax bevestigt huurtransfer Magallán naar RSC Anderlecht

door BartVeenstra 45

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax verhuurt Lisandro Magallán het komende seizoen aan RSC Anderlecht. Dat meldt de Amsterdamse club dinsdagmiddag via de officiële kanalen. Ajax laat weten dat er in de huurovereenkomst een optie tot koop opgenomen is voor RSC Anderlecht.

Bij Ajax heeft Magallán nog een contract tot medio 2023. De Argentijn had in Amsterdam echter te maken met behoorlijke concurrentie. Op zijn positie moet hij onder meer Jurriën Timber en Perr Schuurs voor zich dulden.

Magallán speelt sinds januari 2019 voor Ajax. Destijds werd hij overgenomen van het Argentijnse Boca Juniors. In zijn Ajax-periode werd Magallán eerder al verhuurd aan Deportivo Alavés en FC Crotone.

Sportief directeur Peter Verbeke verklaart op de website van RSC Anderlecht de huurtransfer. 'Door het uitvallen van Hannes Delcroix verliezen we tijdelijk een jonge, maar ook ervaren speler centraal achterin. Ons vertrouwen in de andere jonge spelers zoals Taylor Harwood-Bellis en Zeno Debast is erg groot, maar in een lang seizoen zijn ervaring en concurrentie ook belangrijke elementen. De komst van Lisandro is in dat opzicht een goede zaak.'

Bestel nu iets uit de Ajax x Replay-collectie!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties