Ajax A1 vernedert ADO A1; winst B1, C1

door Sander 12

Ajax A1 vernedert ADO A1; winst B1, C1

door Sander 12

Laatst geüpdatet

Ajax A1 heeft in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag A1 een monsteruitslag neergezet. De ploeg van trainer Frank de Boer versloeg ADO met dubbele cijfers: 10-0. Ajax B1 won met 1-3 bij AZ B1.

De A1 stond bij rust al met 6-0 voor. Lorenzo Ebecilio scoorde 5 maal. Christian Eriksen wist twee keer te scoren. Ook Sneijder, Josefzoon en Dekker waren succesvol. Ajax A1 staat door de zege in de top van het klassement.

Ajax A2 won zaterdag de uitwedstrijd bij AFC A1 met 0-1. Jody Lukoki scoorde in de slotfase de winnende goal voor Ajax. Woensdagavond won Ajax A2 het bekertreffen met FC Volendam A2 met 7-1. Onder andere Dico Koppers en Yanic Wildschut waren trefzeker voor de A2.

Ajax B1 begon vrijdagavond aan de competitie met een uitwedstrijd bij AZ B1. Davy Klaassen zette Ajax al snel op voorsprong, maar Robert Klaasen van AZ maakte nog voor rust gelijk. In de tweede helft was Ajax de bovenliggende partij en besliste het via goals van Stefano Denswil (penalty) en Ouasim Bouy de wedstrijd.

Opstelling Ajax B1:

Maurits Schmitz; Sven Nieuwpoort, Fabian Sporkslede (Khaled Salim), Stefano Denswil, Mike Busse; Youssef Fennich (Djarno Hofland), Davy Klaassen, Ouasim Bouy; Lesly de Sa (Darren Rosheuvel), Rowendy Schoop (Boban Lazic), Jip Bartels.

Ajax B2 bereikte woensdag door een 0-1 zege bij FC Volendam B1 de volgende ronde van het bekertoernooi. Danzell Gravenberch maakte de enige goal van de wedstrijd.

Vandaag (zaterdag, red) verloor Ajax B2 de laatste poulewedstrijd in de beker met 0-1 tegen AFC B1. De bal wilde maar niet in de goal en uiteindelijk leverde dat het eerste verlies op voor de ploeg van trainer Edmond Claus.

Opstelling Ajax B2:

Varshant Ramdhani; Amine el Hadef, Emran Barakzai, Hidde Prijs, Bas Kuipers; Danzell Gravenberch, Abdel el Hasnaoui, Davey de Witte; Boban Lazic, Gyliano van Velzen, Derwin Martina.

Ajax C1 speelde zaterdag de competitiewedstrijd tegen de C1 van AFC. Het werd 7-3 voor Ajax door goals van Queensy Menig, Joey Papamelodias, Danny Bakker, Calvin Valies, Kenny Tete, Dylan Nieuwenhuijs en een eigen goal van AFC.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties