[Update] Eriksen: 'Forgive me Ajax-fans'

door Sam van Raalte 81

[Update] Eriksen: 'Forgive me Ajax-fans'

door Sam van Raalte 81

Laatst geüpdatet

DEAL - FOTO'S - Tottenham Hotspur heeft via twitter bekendgemaakt dat het Christian Eriksen binnen heeft. 'We melden verheugd dat we een akkoord met Ajax hebben bereikt', aldus de Londense club. Kort na de mededeling van de Spurs heeft ook Ajax de transfer via de officiële kanalen bekendgemaakt. De Amsterdamse club meldt dat het transferbedrag op kan lopen tot 13,5 miljoen euro. Eerder werd al bekend dat een vast transferbedrag van 12 miljoen euro over termijnen betaald zal worden.

In zijn tijd bij Ajax kwam Eriksen, die in 2011 werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Eredivisie, tot een totaal van 162 officiële wedstrijden. Daarin scoorde de nu 21-jarige Deen 32 keer.

Update 8.00 uur

Ook de duur van het contract dat Eriksen bij Tottenham heeft getekend is bekend. De subtopper uit de Premier League meldt dat er voor vijf jaar is getekend.

Bekijk enkele foto's van Eriksen uit Engeland op onze Facebook-pagina. 'Forgive me Ajax-fans', zegt Eriksen op zijn Facebook-pagina met een foto van het shirt van The Spurs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties