'Wij hebben net als PAOK een fantastische aanhang'

door Jesse ter Haar 8

Daley Blind houdt gemengde gevoelens over aan het 2-2 gelijkspel tegen PAOK Saloniki. De ervaren voetballer is niet bij met het vertoonde spel in de fase voor rust, maar heeft wel vertrouwen in de return. Blind rekent daarbij op de Ajax-aanhang.

'Ik sta hier met gemengde gevoelens. We begonnen en eindigden goed, maar na twintig minuten was de veldbezetting niet meer goed en kwamen we niet meer aan voetballen toe', spreekt Blind duidelijke woorden in gesprek met De Telegraaf. 'Dat mag ons niet gebeuren, want het kostte ons twee doelpunten en de fase voor rust is huiswerk voor de return.'

Uiteindelijk geeft het eindresultaat Blind voldoende vertrouwen voor de return, zeker ook omdat de Ajax-fans er dan bij zijn. '2-2 is niet wat je wilt, maar ook niet superslecht. Het is aan ons de tweede helft van hier in Griekenland thuis door te trekken. En wij hebben net als PAOK een fantastische aanhang.'

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud.