Weet Ajax voor de tiende keer beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal? (Ad)

door Sjoerd Valkering 67

Bron AS

Weet Ajax voor de tiende keer beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal? (Ad)

door Sjoerd Valkering 67

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax gaat zaterdag voor de eerste prijs van het seizoen. De Amsterdammers nemen het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen PSV, dat vorig seizoen ten koste van Ajax beslag legde op het eremetaal. Dit weekend liggen de verwachtingen ietwat anders, want de bookies zien de Amsterdammers als de grote favoriet.

Een zege van de ploeg van Alfred Schreuder levert je immers 1,83 keer je inzet op. Wint PSV in de Johan Cruijff ArenA, dan kun je een quotering van 3,90 verwachten. Een flink verschil in verwachting van de bookmaker dus. Een gelijkspel tussen beide clubs levert zelfs nóg meer op. Eindigt het binnen de reguliere speeltijd in een gelijkspel, dan gaat je inzet keer 4,00! Heb jij grenzeloos vertrouwen in Ajax en geloof je dat de Amsterdammers met minstens twee doelpunten verschil winnen? Je kunt een quotering van 3,10 verwachten!

Wint Ajax binnen de negentig minuten van PSV, maar weten de Eindhovenaren wel één of meer goals te maken, dan gaat je inzet keer 3,25. Om het veiliger te spelen, kun je ook inzetten op het winnen van de Johan Cruijff Schaal. Op deze manier maakt het dus niet uit hoe Ajax wint, als het maar wint. Een zege na strafschoppen volstaat op deze manier bijvoorbeeld ook. Zet je in op het door Ajax winnen van de Johan Cruijff Schaal, dan wacht je een factor van 1,45.

Ben jij een nieuwe speler? Verdien 25 keer je inzet als jouw favoriete team de Johan Cruijff Schaal wint!

Tot slot kijken we naar de mogelijke doelpuntenmakers van zaterdag. Ajax heeft met Brian Brobbey maar één echte spits in de gelederen en dus is hij volgens de bookmaker de favoriet om te scoren. Een doelpunt van Brobbey kan je 2,38 keer je inzet opleveren. Scoort Brobbey niet, dan is captain Dusan Tadic de aangewezen man om op te staan tijdens een belangrijk duel. Weet hij het net te vinden, dan gaat je inzet keer 2,70.

Ontvang 22,23 keer je inzet wanneer je favoriete club de Eredivisie-titel pakt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties