VI: Ajax afgehaakt voor FC Utrecht-spits Haller

door Bart Veenstra 82

VI: Ajax afgehaakt voor FC Utrecht-spits Haller

door Bart Veenstra 82

Laatst geüpdatet

Het is inmiddels geen geheim meer dat Ajax zich deze zomer wil gaan versterken met een extra spits. Een van de namen die in het afgelopen seizoen veelvuldig viel, is die van FC Utrecht-spits Sébastian Haller. Volgens Voetbal International is de Amsterdamse club inmiddels echter afgehaakt in de strijd om de Franse aanvaller.

Volgens het voetbalmedium is de kans groot dat Haller zijn loopbaan zal voortzetten in de Duitse Bundesliga of de Engelse Premier League. Hij zou daarmee na Ruud Boymans, die eerder deze week naar Al Shabab in Dubai vertrok, de tweede aanvaller zijn die FC Utrecht verlaat.

Andere spitsen die gelinkt zijn met Ajax zijn Vincent Janssen, Klaas-Jan Huntelaar en de Colombiaan Mateo Cassiera. Eerstgenoemde sprak dinsdag met een delegatie van Tottenham Hotspur en lijkt zodoende onhaalbaar te zijn. Huntelaar zou volgens BILD mogen vertrekken bij zijn huidige club Schalke 04, terwijl Ajax volgens De Telegraaf al een bod zou hebben gedaan op Cassiera. Bovendien is het nog maar de vraag of Ajax Arek Milik, voor wie veel interesse is, kan behouden.

Doe gratis mee met onze EK-poule én maak kans op het nieuwe uitshirt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties