'Torino wil Schöne, Deen hoopt echter op Ajax' | Ajax Showtime

'Torino wil Schöne, Deen hoopt echter op Ajax'

door BartVeenstra 97

'Torino wil Schöne, Deen hoopt echter op Ajax'

door BartVeenstra 97

Laatst geüpdatet

Lasse Schöne staat in de belangstelling van enkele Italiaanse clubs, maar de Deen keert het liefst terug bij Ajax. Dat meldt de Turijnse sportkrant Tuttosport dinsdag. Onder meer Torino ziet Schöne graag komen, terwijl ook Cagliari de Deen graag inlijft.

Schöne heeft echter een voorkeur voor een terugkeer naar Ajax en dus niet voor Torino, zo meldt men in Italië. De club uit Turijn ving ook al bot bij Stanislav Lobotka. De middenvelder van Napoli zou hebben afgezien van een huurperiode bij Torino.

Nadat hij vorige week zijn contract liet ontbinden bij Genoa CFC is Schöne vrij om te gaan waar hij wil. Tegenover het Algemeen Dagblad ging hij al in op zijn toekomst en sprak hij over Ajax. 'Ajax zit áltijd in mijn hoofd, dat hoef je me niet te vragen. Ajax is mijn club en ik heb er een geweldige tijd gehad, dus zeg nooit nooit', aldus Schöne, die een rentree bij Ajax niet onrealistisch noemt. 'Het zou kunnen. Ik weet wel dat ik het qua niveau aankan. En qua fitheid ook, als ik een weekje getraind heb. Maar er is nog een partij bij betrokken, hè.'

Tot en met 13 januari: 40% korting en gratis bedrukking op thuis- en uitshirt van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties