Tevreden reageert: 'Ik weet van niets'

door BvdPloeg 3

Tevreden reageert: 'Ik weet van niets'

door BvdPloeg 3

Laatst geüpdatet

Jaap Stam is nog allerminst trainer van Reading. De oud-verdediger wordt in Engeland bijna dagelijks in verband met de functie als hoofdcoach, maar technisch directeur Brian Tevreden laat aan Ajax Showtime weten dat dit nogal voorbarig is.

Tevreden stelt dat er nog geen beslissing is genomen. 'Ik doe mijn werk grondig en neem dus de tijd om een nieuwe trainer aan te stellen.' Stam is niet een naam die uit de lucht gegrepen is en de naam van de voormalig coach van Jong Ajax staat ook hoog bij de wedkantoren van onder andere Skybet. Op die lijst staan verder ook Gianfranco Zola en Ryan Giggs, die vertrekt bij Manchester United.

Reading moet op zoek naar een nieuwe eindverantwoordelijke, omdat Brian McDermott kortgeleden werd ontslagen. De club van de Championship stelde Tevreden aan als technisch directeur, nadat hij enkele maanden eerder was binnengekomen als Hoofd Jeugdopleiding. Ook eigenaar John Madejski zal zich niet afzijdig houden in de zoektocht. In een korte reactie tegenover het Algemeen Dagblad laat Stam weten dat hij weet van de interesse.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties