Servië gelijk door ongelooflijke mispeer Tadic

door SJvanveen 21

Servië heeft zondag niet van Roemenië kunnen winnen. De WK-ganger speelde lang tegen tien man, maar mede door een ongelooflijke misser van Dusan Tadic bleef het 0-0.

De Ajacied begon in de basis van zijn land en speelde negentig minuten mee. In de tweede helft had hij dé mogelijkheid om Servië tegen een tiental Roemenen op voorsprong te schieten, maar zijn strafschop ging mijlenver over.

Door het doelpuntloze gelijkspel doet Servië niet uitstekende zaken in hun Nations League-groep. Wel staan ze nog steeds bovenaan met acht punten uit vier gespeelde wedstrijden. Tadic kan nu heelhuids terugkeren naar Amsterdam, om in november weer voor zijn land uit te komen.

Opstelling Servië:

Rajkovic; Rukavina, Rodic, Milenkovic, Maksimovic, Mitrovic, Tadic, Veljkovic, Gacinovic, Radonjic, Lukic.

-

- De eerste interland deze interlandperiode won Dusan Tadic met Servië van buurman Montenegro. Het werd 0-1.
- Een overzicht met alle interlands van de Ajacieden is hier te vinden.