Riedewald: 'Hebben redelijk gepresteerd'

door Lisanne 19

Riedewald: 'Hebben redelijk gepresteerd'

door Lisanne 19

Laatst geüpdatet

Jaïro Riedewald is van mening dat Ajax het de eerste seizoenshelft redelijk heeft gedaan. De Amsterdammers wonnen niet al te makkelijk van hekkensluiter De Graafschap, maar werden toch winterkampioen.

Na een slechte eerste helft, werd er na rust beter gevoetbald, zo merkte Riedewald. 'Als je kijkt naar hoe we gelijk begonnen in de tweede helft. Ballen iets sneller naar de zijkant. Goede voorzetten, de tweede bal wonnen we en het publiek ging er ook achterstaan. Dan gaan we er zelf ook achterstaan, duels spelen en dan gaan we nog sneller naar voren: het was wachten op die 2-1', aldus de verdediger tegenover AT5.

Uiteindelijk kwam die overwinning er ook, via Riechedly Bazoer. 'Hij schiet ons eigenlijk winterkampioen. Dat was zeker een mooi doelpunt. Hij zei het nog voor de wedstrijd: ik heb het gevoel dat ik hem er vandaag in ga schieten', vertelde Riedewald, die redelijk positief terugkijkt op het jaar. 'Als je kijkt naar het doelsaldo hebben we redelijk gepresteerd. We zijn ook nog winterkampioen, dus we staan er goed voor. En met mijn debuut in Oranje ben ik ook heel blij.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties