Oproep: word jij de nieuwe jeugdverslaggever van Ajax Showtime?

door Thijs Zwagerman 28

Bron Ajax Showtime

Oproep: word jij de nieuwe jeugdverslaggever van Ajax Showtime?

door Thijs Zwagerman 28

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime is op zoek naar een nieuwe verslaggever voor het doen van liveverslag rondom wedstrijden van de Ajax-jeugd. Heb jij affiniteit met de jeugdopleiding van Ajax én wil jij hier tegen een vergoeding meer mee doen? Lees dan snel verder!

Een groot onderdeel van Ajax Showtime is al sinds jaar en dag de uitgebreide aandacht die wij schenken aan de jeugdopleiding van Ajax. In de rubriek ‘Kweekvijver’ worden wekelijks de laatste ontwikkelingen, achtergronden en aanstormende Ajax-talenten belicht en op zaterdagen zijn de wedstrijden van Ajax O15, O16, O17 en O18 live te volgen via de kanalen van Ajax Showtime.

Om dat laatste ook in de toekomst op constante basis voort te kunnen zetten, zijn wij op zoek naar versterking. We zoeken iemand die op zaterdagen De Toekomst wil bezoeken om één of meerdere jeugdteams van Ajax in actie te zien en hier live verslag van te doen. Doelpunten, fraaie acties of andere hoogtepunten: middels een liveverslag breng jij onze duizenden bezoekers en volgers in no time op de hoogte van de laatste verrichtingen van de Ajax-talenten!

Wil jij de Ajax-talenten van de toekomst als eerste ontdekken en ben je enthousiast geraakt na het lezen van dit bericht? Wacht dan niet langer en stuur een mail voorzien van een bondige motivatie naar Ajax Showtime-jeugdwatcher Thijs Zwagerman: t.zwagerman@ajaxshowtime.com. Wie weet word jij dan wel onze nieuwe jeugdverslaggever en zien we je binnenkort op De Toekomst!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.