Magallán krijgt stevige kritiek in België: 'Niet voor het eerst de schlemiel'

door Terrence Riepma 51

Bron Belgische media

Magallán krijgt stevige kritiek in België: 'Niet voor het eerst de schlemiel'

door Terrence Riepma 51

Bron Belgische media

Laatst geüpdatet

Lisandro Magallán kan rekenen op veel kritiek van de Belgische media. De verdediger, die door Ajax wordt verhuurd aan RSC Anderlecht, maakte namelijk geen indruk met zijn optreden tegen Zulte Waregem (3-2 winst).

De Argentijn maakte een fout bij de eerste tegentreffer en zag er ook niet goed uit bij de tweede. Sudinfo is dan ook kritisch, gezien Magallán wel mag rekenen op het vertrouwen van trainer Vincent Kompany: 'Hij slaagde er niet in om het vertrouwen in hem te rechtvaardigen.' Ook Het Nieuwsblad was niet onder de indruk en houdt het kort: 'Niet voor het eerst de schlemiel', wordt er gezegd over de 28-jarige.

La Dernière Heure is duidelijk over Magallán: 'Op 28-jarige leeftijd mag hij zulke fouten niet maken. Je kan niet zeggen dat hij elke wedstrijd slecht speelt, maar je kan ook niet stellen dat hij echt overtuigt. Hij is nog niet onbetwistbaar. Daarnaast is Magallán ook niet erg atletisch, lang of sterk in de lucht.'

Magallán bij Ajax

Magallán werd in de winter van 2019 voor een bedrag van 9 miljoen euro overgenomen van Boca Juniors. De Argentijn kon geen indruk maken in Amsterdam en belandde zodoende op een zijspoor. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan FC Crotone en dit seizoen aan RSC Anderlecht. In het seizoen 2019-2020 kwam de verdediger op huurbasis uit voor Deportivo Alavés. Magallán heeft met Ajax nog een contract tot en met de zomer van 2023.

Denk jij dat Ajax de Champions League wint? Krijg 21,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties