Geruchtenmolen: 'Younes transfervrij naar Napoli'

door giobelloni 377

Geruchtenmolen: 'Younes transfervrij naar Napoli'

door giobelloni 377

Laatst geüpdatet

Het jaar 2018 is begonnen en dat betekent ook dat de transfermarkt weer officieel geopend is. De komende maand houden wij alle geruchten bij in de welbekende Geruchtenmolen. Gaat Ajax zijn slag slaan op de transfermarkt? Houdt de Amsterdamse club iedereen binnenboord? Volg het hier!

Dinsdag:
Il Sussidiario meldt dat Napoli donderdag of vrijdag een akkoord hoopt te bereiken met Amin Younes over een zomerse transfer naar Italië. De Napolitanen zouden eerder al pogingen hebben gedaan om de Duitser los te weken uit Amsterdam, maar het verschil tussen Ajax en Napoli bleek te groot. De Italianen willen Younes nu een voorcontract aanbieden, waardoor hij in de zomer transfervrij de overstap kan maken.

Zondag:
Fenerbahce zou Amin Younes aan het einde van zijn contract middels een vrije transfer over willen nemen van Ajax, zo beweert het Turkse Fotospor. Het schrijft dat een eerdere transfer van een speler bij Fenerbahce al eens is mislukt door te wachten tot zijn contract afliep. Een dergelijke ramp hoopt men nu te voorkomen en daarom wil de club snel in actie komen.

Zaterdag:
Tottenham Hotspur blijft Ajax nauwlettend in de gaten houden, als we Sky Sports geloven. Het medium schrijft dat de Engelse club naast Justin Kluivert ook de pijlen op Frenkie de Jong gericht heeft. The Spurs zouden op zoek zijn naar nieuw talent om het middenveld een impuls te geven. Nu Mousa Dembélé steeds vaker met fysieke klachten kampt.

Vrijdag:
Galatasaray-middenvelder Nigel de Jong zou volgens het Turkse Fotomac op weg zijn naar Amsterdam. De 33-jarige controleur zou zijn contract, dat deze zomer afloopt, in Istanbul laten ontbinden om terug te keren naar zijn jeugdliefde Ajax. Zijn management, Ajax en De Jong zelf zouden al akkoord zijn over een kortlopend contract. Afgelopen zomer waren er ook al geruchten dat De Jong terug zou keren in Amsterdam.

Telegraaf-journalist Mike Verweij ontkracht de theorie van het Turkse medium echter. Dat heeft hij laten weten via zijn Twitter-account.

Woensdag:
PEC Zwolle-middenvelder Ryan Thomas zal zeer waarschijnlijk in de aankomende zomer een transfer gaan maken en sluit daarbij niet uit dat hij voor Ajax zal spelen. Toch is ook het buitenland een zeer reële optie. 'Hier zou alleen een transfer naar Ajax, Feyenoord of PSV echt een stap hogerop zijn. Als zij niet komen, ga ik over de landsgrenzen kijken. Waar? Er is in elk geval één competitie waar ik niet naartoe ga en dat is de Premier League', aldus de Nieuw-Zeelander in Voetbal International.

Dinsdag:
Volgens het Italiaanse Il Mattino wil Napoli niet meer dan één miljoen euro betalen voor Amin Younes. De Italiaanse grootmacht denkt niet dat de 24-jarige vleugelaanvaller meer waard is, aangezien hij een aflopend contract heeft. Marc Overmars zou echter een bedrag van rond de 25 miljoen euro verlangen voor de Duitser.

Rob Jansen, zaakwaarnemer van Joël Veltman, vertelt dat er geen contact is met Hannover 96 over een eventuele overstap van de aanvoerder van Ajax naar Duitsland. Enkele Duitse media melden namelijk dat Hannover geïnteresseerd zou zijn in de 24-jarige verdediger.

Maandag:
We beginnen het nieuwe jaar met een bericht uit Japan. FC Groningen-speler Ritsu Doan zou namelijk tegenover Japanse media hebben gezegd dat hij in de toekomst voor Ajax wil spelen. De buitenspeler richt zich daarbij op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Meer geruchtenmolen:
Deel 1: De geruchten uit het najaar
Deel 2: Ajax biedt Suárez laatste contract
Deel 3: De Ligt in beeld bij Europese top
Deel 4: Kluivert optie voor United
Deel 5: Messi wil Kluivert bij Barca

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties