Geruchtenmolen: 'Inter en Borussia Dortmund geïnteresseerd in Haller'

door Thijs Zwagerman 59

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Inter en Borussia Dortmund geïnteresseerd in Haller'

door Thijs Zwagerman 59

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 24 februari

'Inter en Borussia Dortmund geïnteresseerd in Haller'

Volgens het Portugese A Bola weet Sébastien Haller zich in de belangstelling van Internazionale en Borussia Dortmund. De spits van Ajax kent tot dusver een uiterst productief seizoen en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij de Italiaanse en Duitse grootmacht. Bij Ajax heeft Haller nog een contract tot medio 2025.

'Ajax zet zinnen op Campos, directeur was aanwezig tijdens Benfica - Ajax'

Ajax heeft volgens Todo Fichajes zijn zinnen gezet op Luis Campos als de nieuwe technisch directeur. De bestuurder is momenteel bezig om Galatasaray weer op de rit te krijgen, maar de Amsterdammers zouden hem graag willen losweken uit Turkije. Tegelijkertijd schrijft het Portugese A Bola dat Campos woensdag aanwezig was tijdens Benfica - Ajax. Dat medium schrijft echter dat hij nog niet meer dan 'een kandidaat' voor de club.

Dinsdag 22 februari

'Ajax met Gremio in gesprek over Braziliaanse spits Fernandes (17)'

Ajax zou volgens Ekrem Konur, een journalist die kort op het transfernieuws zit, met Gremio in gesprek zijn over de transfer van Nathan Fernandes. Fernandes is een zeventienjarige speler die op dit moment dus uitkomt voor Gremio in Brazilië. Fernandes komt als spits uit de voeten en volgens het Braziliaanse medium Minha Torcida zou Ajax 'heel erg geïnteresseerd' zijn.

Maandag 21 februari

'Manchester United wil nu écht werk maken van aanstelling nieuwe manager'

Manchester United lijkt vanaf nu echt werk te gaan maken van het aanstellen van een nieuwe manager voor volgend seizoen. Volgens Britse media, waaronder The Daily Mail, staan Erik ten Hag en Mauricio Pochettino het hoogst op het verlanglijstje. Dat laatste is al wekenlang bekend, al lijkt het er nu op dat Manchester United nu snel een nieuwe trainer voor volgend seizoen wil aanstellen. 'Het proces' in de zoektocht naar een nieuwe trainer is nu écht begonnen, zo schrijft men. Een nieuwe manager moet ruim de tijd krijgen om zijn selectie voor volgend seizoen te kunnen samenstellen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.