Gerucht: 'Schuurs op radar van Liverpool'

door Gino Haverkamp 59

Gerucht: 'Schuurs op radar van Liverpool'

door Gino Haverkamp 59

Laatst geüpdatet

Liverpool zou nadrukkelijk de ontwikkeling van Perr Schuurs in de gaten houden. Dat meldt de Daily Mirror zaterdagavond. Volgens dat medium is manager Jürgen Klopp erg gecharmeerd van de centrumverdediger.

Klopp is 'onder de indruk' van de prestaties van de twintigjarige Ajacied dit seizoen. Hij zag Schuurs in oktober spelen tegen Liverpool (1-0 nederlaag voor Ajax) en de jongeling maakte in dat duel een goede beurt bij de Duitse succestrainer. Sinds die wedstrijd volgt Liverpool, de regerend landskampioen van Engeland, nadrukkelijk de verrichtingen van Schuurs in het shirt van Ajax.

Hoeveel Schuurs moet kosten, is niet bekend. Transfermarkt schat zijn transferwaarde op zo'n negen miljoen euro, maar Ajax zou in het geval van een concreet bod het veelvuldige vragen.

Schuurs, die wordt vergeleken met een jonge Virgil van Dijk, was als zeventienjarige speler van Fortuna Sittard eerder al eens op proef bij Liverpool. Toen kwam het niet tot een transfer, waarna Ajax toesloeg en hem naar Amsterdam haalde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties