Eriksen: 'Dankbaar voor Ajax-tijd'

door JulesP 23

Eriksen: 'Dankbaar voor Ajax-tijd'

door JulesP 23

Laatst geüpdatet

TOT VANMIDDAG - Ajax neemt vanmiddag officieel afscheid van Christian Eriksen. De Deense middenvelder vertrok afgelopen zomer bij Ajax en tekende bij Tottenham Hotspur. 'Ik ben erg dankbaar dat ik de kans gehad heb om bij Ajax te spelen', laat Eriksen weten op de website van Tottenham.

'Het ging erg goed bij Ajax', vervolgt Eriksen. 'Ik heb vijf fantastische jaren gehad bij Ajax. Ik moest veel leren toen ik bij Ajax kwam, het was een nieuwe omgeving, een nieuwe club, maar het ging erg goed. Ik kwam vrij snel bij het eerste team en we werden drie keer op rij kampioen', vertelt Eriksen.

Eriksen was de tweede Ajacied in twee jaar die naar White Hart Lane vertrok. Jan Vertonghen ging de spelmaker voor. 'Ik heb een aantal keer met Jan gesproken voordat ik hier kwam. Hij vertelde mij alleen maar goede verhalen en altijd als ik de Spurs op tv zag was ik erg onder de indruk van het team en de Premier League. Het was een goede keuze denk ik om over te stappen en ik hoop dat jullie nog niet alles hebben gezien', besluit Eriksen.

Wordt het feest in de Arena tegen Heerenveen? Wed hier op winst voor Ajax en ontvang vijftig euro cadeau.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties