Emotionele De Jong: 'Trots dit shirt te mogen dragen'

door Gino Haverkamp 19

Emotionele De Jong: 'Trots dit shirt te mogen dragen'

door Gino Haverkamp 19

Laatst geüpdatet

Alhoewel het besef er misschien nog niet bij iedereen is, zien we Frenkie de Jong voorlopig niet meer in een Ajax-tenue rondlopen over de velden. De Ajacied zelf beseft dit wel en dankt middels een emotionele Instagram-post iedereen die hem de afgelopen jaren gesteund heeft.

'Ik ben er supertrots op dit mooie shirt gedragen te hebben', zegt de afzwaaiend Ajax-speler in het begeleidende filmpje. 'Ik heb me vanaf de eerste dag dat ik hier binnen kwam thuis gevoeld dankzij de lieve mensen die bij deze club werken. Ik heb genoten van de manier waarop er hier gedacht wordt over voetbal en hoe het gespeeld moet worden', vervolgt hij tekstueel.

De Jong geeft aan genoten te hebben van iedere dag bij Ajax. 'Elke dag kwam ik met heel veel plezier naar de club toe en daar wil ik iedereen die iets voor Ajax doet voor bedanken.' Ook de supporters worden bedankt. Vooral tijdens de Europese wedstrijden konden hij en zijn ploeggenoten rekenen op de onvoorwaardelijke steun van het trouwe Ajax-publiek. 'Dit seizoen veroverden we Europa, wonnen we de beker en de 34ste landstitel. Ik ben super trots dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen. AFC Ajax bedankt.'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik heb me vanaf de eerste dag dat ik hier binnen kwam thuis gevoeld dankzij de lieve mensen die bij deze club werken. Ik heb genoten van de manier waarop er hier gedacht wordt over voetbal en hoe het gespeeld moet worden. De kwaliteit van de staf en de spelers waar ik mee samen heb mogen spelen en werken was geweldig. Elke dag kwam ik met heel veel plezier naar de club toe en daar wil ik iedereen die iets voor Ajax doet voor bedanken. Supporters jullie waren geweldig! Tijdens de Europese avonden was er een geweldige sfeer die ik niet snel zal vergeten. Dit seizoen veroverden we Europa, wonnen we de beker en de 34ste landstitel. Ik ben super trots dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen. AFC Ajax bedankt ❤

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.