Dilemma Til: 'Dan kies ik toch voor Ajax'

door Bart Veenstra 22

Dilemma Til: 'Dan kies ik toch voor Ajax'

door Bart Veenstra 22

Laatst geüpdatet

AZ-middenvelder Guus Til ziet zichzelf in de toekomst wel voor Ajax spelen. Dat liet de 20-jarige speler afgelopen maandagavond weten bij Ziggo's Peptalk. De jongeling droomt namelijk van het buitenland, maar wil eerst nog een binnenlandse transfer maken, voordat hij Nederland gaat verlaten.

De middenvelder van AZ moest tijdens het programma kiezen: of naar Ajax of direct naar het buitenland. 'Dan kies ik voor een transfer naar Ajax. Ik wil namelijk eerst een tussenstap maken. De stap naar het buitenland lijkt me nu een beetje groot. PSV of Feyenoord kan ook', laat hij de opties open.

Toch lijkt het erop dat Til het liefst voor Ajax gaat spelen. 'Ik kijk recht tegen de ArenA aan vanuit mijn huis. Ik heb mijn hele leven daar gewoond. Iedereen in de Bijlmer praat over Ajax. Het gaat nooit over AZ. Dat is wel een dingetje', grapt hij, waarna hij vertelt over zijn buurman. 'Mijn buurman is een hele grote Ajax-fan. Hij komt altijd met een Ajax-sjaal binnen voor hij naar de ArenA gaat. Succes hè, zegt hij dan. Dat meent hij eigenlijk totaal niet', besluit Til met een knipoog.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties