Brazilië zonder Neres wint van Argentinië

door Bart Veenstra 5

Brazilië heeft ten koste van Argentinië de finale van de Copa América weten te bereiken: 2-0. Bij de Brazilianen zat David Neres de gehele wedstrijd op de bank, terwijl bij Argentinië Nicolás Tagliafico 85 minuten lang mee deed.

Al snel in het duel kwam Brazilië op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Roberto Firmino wist Gabriel Jesus de openingstreffer te maken. In de tweede helft waren beide Premier League-aanvallers opnieuw betrokken bij een doelpunt. Dit keer was het Jesus met de assist en Firmino met het doelpunt.

Tagliafico werd vijf minuten voor tijd gewisseld voor Paulo Dybala, maar ook met de Juventus-aanvaller wisten de Argentijnen het tij niet te keren. Neres moest bij Brazilië opnieuw Everton voor zich dulden. Everton werd in de rust weliswaar gewisseld, maar ook toen mocht Neres niet komen. Chelsea-aanvaller Willian kreeg de voorkeur.

Denk jij dat de Oranje Leeuwinnen met 2-1 van Zweden winnen? Zet in en krijg 8,55 keer je inzet terug!