Blind: 'Nieuwe jongens gaan weer opstaan'

door Finn Dekker 22

Blind: 'Nieuwe jongens gaan weer opstaan'

door Finn Dekker 22

Laatst geüpdatet

Daley Blind weet dat een goede voorbereiding belangrijk is voor een sterke start van het seizoen, maar denkt tegelijkertijd dat er weinig valt te voorspellen aan de hand van deze weken. Er missen bij Ajax namelijk nog genoeg basisspelers, die langzaam terugkomen. Ook is men nog zoekende naar de vorm van vorig seizoen.

'Het team moet nog groeien en weer wennen. We hebben bijna zeventig wedstrijden in een vaste formatie gespeeld. Er moeten jongens terugkomen die vaste waardes waren afgelopen seizoen. Het zijn steeds andere samenstellingen geweest. Nieuwe jongens gaan weer opstaan. Schuurs doet het ontzettend goed en Martínez maakt een goede indruk', aldus de verdediger voor de camera van Voetbal International.

'De ploeg zal alleen maar sterker worden', vervolgt de Amsterdammer, die ondanks het vertrek van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong een sterke, volle selectie ziet. 'Het is goed dat er veel concurrentie is, dat houdt iedereen scherp. We zullen als groep klaar moeten zijn. We moeten verder.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties