Ajax staat Martínez niet af aan Argentinië O23

door Bart Veenstra 8

Ajax staat Martínez niet af aan Argentinië O23

door Bart Veenstra 8

Laatst geüpdatet

Ajax staat Lisandro Martínez niet af aan het Argentijnse elftal onder 23 jaar voor de komende interlandperiode, zo maakt de Argentijnse voetbalbond bekend. Een reden hiervoor wordt overigens niet gegeven, maar volgens TyC Sports heeft Ajax er wel voor gekozen om Martínez - die in eerste instantie wel geselecteerd was - niet af te laten reizen naar Argentinië.

Het Argentijnse elftal onder 23 jaar speelt op 12 en 15 oktober vriendschappelijke wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Mexico. De Argentijnen zullen het dus moeten doen zonder Martínez. Of Martínez in Amsterdam blijft of mogelijk aansluit bij de A-selectie van Argentinië is niet bekend.

Nicolás Tagliafico is geselecteerd voor het A-elftal van Argentinië. Met dat elftal speelt hij op 9 oktober een oefenduel met Duitsland, terwijl er op 13 oktober wordt geoefend tegen Ecuador. Na de interlandperiode speelt Ajax op 19 oktober uit bij RKC Waalwijk, waarna op 23 oktober de Champions League-kraker tegen Chelsea wacht.

Denk jij dat Ajax met 0-3 wint op bezoek bij ADO Den Haag? Zet in en krijg 7,35 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.