Ajax doet oude stoeltjes in de verkoop

door giobelloni 18

Ajax doet oude stoeltjes in de verkoop

door giobelloni 18

Laatst geüpdatet

Ajax doet de oude stoeltjes van de Johan Cruijff ArenA in de verkoop. Op de webshop van Ajax.nl zijn de stoeltjes zowel los als met bevestiging te bestellen. De opbrengsten van de verkoop van de stoeltjes gaan volledig naar de Ajax Foundation.

De oude stoeltjes worden al geruime tijd vervangen door nieuwe rode stoeltjes, om de ArenA nog meer een Ajax-uitstraling te geven. Die oude stoeltjes zijn nu dus te verkrijgen via Ajax. Je koopt een stoeltje al voor zo'n acht euro, maar voor dat geld krijg je alleen het kunststof gedeelte van de stoel. Dus alleen het zitje en de rugleuning. Voor 50 euro heb je een stoeltje met houten poten en voor 65 euro heb je een geheel stoeltje zoals deze ook in de ArenA stond.

Volgens Het Parool heeft de Ajax op dit moment al ruim 7000 stoeltjes gedoneerd aan amateurclubs in Nederland, Curaçao en Suriname. In een later stadium zullen er waarschijnlijk ook gesigneerde stoeltjes worden verkocht.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.