Advertorial: Maakt Tadic de eerste treffer tegen Go Ahead? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

door Sjoerd Valkering 54

Bron ad

Advertorial: Maakt Tadic de eerste treffer tegen Go Ahead? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

door Sjoerd Valkering 54

Bron ad

Laatst geüpdatet

Ajax heeft na een veelbewogen Champions League-speelronde overwintering verzekerd in het miljardenbal en kan zich zonder zorgen richten op de aankomende Eredivisie-wedstrijd. Dat betekent ook dat je weer kan wedden op je favoriete team.

Een overwinning van Ajax en zelf een zakcentje erbij verdienen: hoe fijn is dat? Bij Bet365 kan je inzetten op een overwinning van de Amsterdammers tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van Erik ten Hag wordt als overduidelijke favoriet gezien en de quotering staat op 1,071 als je inzet op een zege van Ajax.

Dusan Tadic kan je echter meer geld opleveren. Wanneer de aanvoerder als eerste het net weet te vinden tegen de club uit Deventer en jij zet daarop in, dan kan je maar liefst 5,50 keer je inzet terug verdienen!

Sébastien Haller kan echter ook zomaar raak schieten tegen Go Ahead Eagles. De spits is niet voor niets topscorer van Ajax dit seizoen. Denk jij dat de Ivoriaan als laatste een doelpunt maakt? Dan krijg je 3,75 keer je inzet terug!

Ajax staat na de eerste elf Eredivisie-duels van dit seizoen op de eerste plaats in de tussenstand met maar liefst 26 punten. De voorsprong op dichtstbijzijnde concurrent PSV bedraagt wel slechts twee punten. Zondag nemen de Amsterdammers het om 20.00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Let op: je kan je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen!Zet in bij Bet365 en krijg 100 euro welkomstbonus!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties