Deense media: 'Schöne verlaat trainingskamp'

ArthurV, 15-10-2018 om 17:10, 39769 views, Deense media |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schöne komt dinsdagavond niet in actie voor Denemarken tegen Oostenrijk. Dat meldden verschillende Deense media, waaronder bold, maandag.

Volgens de berichtgeving heeft Schöne in goed overleg met de Deense bond en Ajax het trainingskamp verlaten. De fans van Ajax hoeven zich echter geen zorgen te maken over een blessure van de middenvelder. Wegens het drukke speelschema van Ajax de komende periode, hebben de partijen er in samenspraak voor gekozen om de controleur niet in actie te laten komen in het oefenduel met Oostenrijk.

Afgelopen zaterdag verscheen Schöne nog in de basisopstelling van bondscoach Åge Hareide. Tegen Ierland kwamen de Scandinaviërs niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Mede hierdoor bezetten de Denen in de Nations League momenteel de eerste plaats van groep 4 in league B, gevolgd door Wales en Ierland.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Prima. Laat die kerels met het overvolle schema eens lekker vrij nemen en geef de jeugd de kans in de oefeninterlands. Dat is voor iedereen beter.
0 0
Joseph
Ik verwacht Frenkie op zijn plek met Donny in de basis, je gaat natuurlijk niet met Blind,Frenkie en Schone spelen op het middenveld. Schone had beter zijn wedstrijden kunnen pakken.
0 0
AlexIbarra
Ik ben zeker geen grote fan van Schöne maar hij speelt weer veel tot alles.

Heeft daarnaast een WK in de benen en is de oudste international, als er iemand wel wat rust kan gebruiken is hij het.
0 0
ajax4ever01
Laat Schöne maar als stand-in fungeren en laat Blind gewoon op het middenveld staan zoals hij de laatste paar wedstrijden stond.
0 -1
funnymountain
Vond Blind i.d.d. een van de uitblinkers tegen Duitsland
3 -2
Lane 8
Speelde hij op het middenveld? Heb de wedstrijd niet gezien.
0 0
Ajacied33
Zag Schone vanochtend om 8 uur op Schiphol lopen. Dat lijkt me wel goed te zitten dus
0 0
oudzuid2
laat Daley maar es zn plaats overnemen op 6
7 -1
Hagmag
Lasse kan rustig aan doen.
Begint gewoon op de bank.
0 -8
Daneman
Moet mijn insziens toch reserve zijn tegen benfica. op een middenveld met Frenkie, Blind en Hakim is geen ruimte voor Schone. Verdedigende ervaring van Blind op middenveld kunne we tegen "sterke" tegenstander goed gebruiken
3 -3
Stamstadam
Tsja, oefeninterlands wat heb je er nou aan als je een week later in de CL speelt. Laat die jongens gelijk na een kwalificatiewedstrijd of tegenwoordig die Nations League lekker bij hun club trainen. Scheelt je een hoop geouwehoer, nationale teams profiteren toch alleen maar van clubs als Ajax.
4 -1
didierajax020
Heerlijk Lasse, wijs besluit!
8 0
FlyingDutchMan
Netjes!
8 0