Geen sprake van akkoord Viergever met PSV

BVeenstra, 13-03-2018 om 14:00, 24075 views, Ajax Showtime | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Op dit moment heeft Ajax-verdediger Nick Viergever geen akkoord bereikt met PSV over een zomerse overgang. De verdediger heeft in Amsterdam een aflopend contract en het lijkt er niet op dat de hoofdstedelingen deze verbintenis gaan verlengen.

Vooralsnog is er op geen enkel onderdeel een akkoord tussen Viergever en PSV. Wel is er in de winterstop contact geweest tussen beide partijen, maar verder dan dat stadium zou men nog niet zijn, zo melden betrokkenen aan Ajax Showtime.

Afgelopen zaterdag liet men bij FOX Sports nog weten dat alleen een medische keuring Viergever nog scheidt van een overgang naar PSV, maar dat lijkt toch wat voorbarig te zijn. Viergever is op dit moment geblesseerd aan zijn enkel en zal vermoedelijk enkele weken niet kunnen spelen. Afgelopen vrijdagavond maakte hij nog zijn rentree namens Jong Ajax nadat hij daarvoor ook al geblesseerd was aan zijn enkel.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Tot 50% korting op casual Ajax kleding!.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Minecraft
Laat viergever maar vertrekken. Kan er niks van tegenover de verdedigers van Feyenoord. Wat een team is dat zeg. Poehee
0 0
PetrusKeizer
allemaal aannames.zoals: buitenland beter; wie zegt dat hij dat wil? en dan die onzin dat je als 'ajacied' niet naar feyenoord of psv mag verkassen, dat is verraad. Tuurlijk, Tahamata, Cruijff, Arnesen, Lerby, v Duivenbode. Allemaal verraders. Viergever was trouwens gekocht, van AZ dacht ik. Was destijds dus ook verraad aan AZ? Het is profvoetbal, heren.
0 0
trainerdv
Wel een domme move. Hij had op deze leeftijd zijn enige kans om in het buitenland te spelen op hoog niveau. Maar goed, hij doet maar..
0 0
vincent_DV
Maar welke club zou er op hem zitten te wachten op dit moment? Sinds december niks meer gespeeld door een blessure. Ik kan zo 1,2,3 geen club bedenken die hem zou willen op dit moment. Vorig jaar was voor hem DE kans om te gaan, maar toen mocht ie niet. Ik denk dat Leverkusen nu bijvoorbeeld geen interesse meer heeft.
Enige soort clubs die hem nu zouden willen zijn clubs als Anderlecht, FC Nantes, Frankfurt en Genoa. Voor grotere clubs heeft ie dit jaar gewoon te weinig laten zien denk ik. Vergeet ook niet dat hij bij Ajax waarschijnlijk tussen de 800.000-1.100.000 opstrijkt. Dat is voor middenmoters in de grote competities alsnog best wel veel geld. De Vrij verdient bijvoorbeeld 1,3 miljoen bij Lazio. Neemt niet weg dat ik liever bij 1 van die clubs zou zitten als bij PSV.
0 -1
trainerdv
Maar hij is transfervrij. Dat is vrijwel nooit zo. Dan zijn er echt wel mooiere clubs dan PSV. Misschien had Ajax hem ook moeten verkopen. maar ja achteraf gezien...
0 0
vincent_DV
Ik denk eerlijk gezegd dat je de status van Viergever in het buitenland overschat. Vorig jaar hing er een hype over Ajax waardoor iedereen gewild is, maar dat is niet meer zo. Er is denk ik geen enkele subtopper in een grote competitie(clubs als Leverkusen, Lazio, Atalanta, Everton, Marseille, zulke clubs bedoel ik dan) die zit te wachten op Viergever. Dan kom je toch al gauw op het niveau wat ik al noemde en die betalen dan weer geen grote salarissen. Als ik Viergever zou zijn geweest had ik geprobeerd wel ergens het avontuur aan te gaan. Amerika, Australië, Cyprus(Heel mooi land maar weinig fatsoenlijke clubs) of dan maar middenmoot in een grote competitie. Je hele leven in Nederland voetballen is ook wat...
0 -1
martin1234
Waarom zou je je hele leven niet in Nederland willen voetballen? Behalve de betaling dan? Niks mis met Nederland.
0 0
vincent_DV
Ikzelf zou als ik profvoetballer was sowieso nergens langer dan 2-3 jaar blijven. Ik vind dat je als voetballer DE kans hebt om de hele wereld te kunnen zien. Dan zou ik er voor kiezen om elke 2-3 jaar naar een ander land of regio te gaan. Ik snap wel dat niet iedereen dat heeft natuurlijk. Maar of je hebt een in mijn ogen saaie loopbaan alleen maar in de Eredivisie of je hebt 10 jaar in bij wijze van Portugal, Amerika, Zweden en Cyprus gezeten. Dan had ik het wel geweten en dan deed ik het niet eens voor het geld. Voor Viergever gaan Zweden en Cyprus natuurlijk niet op omdat die clubs te min zijn.
0 0
Ferd
Als je ziet dat spelers van Heerenveen en Groningen al naar Italië kunnen, dan is dat voor Viergever ook heel goed mogelijk. Ik denk dat jij de status van Ajax in het buitenland onderschat.
0 0
vincent_DV
Hans Hateboer waar jij het onder andere over hebt verdiend bij Atalanta 350.000 volgens mij. Daar komt Viergever zijjn bed niet voor uit. Dus spelers van Heerenveen en Groningen zijn voor hun het gokje wel waard omdat ze toch niet veel kosten en niet veel verdienen. De sterspeler van Atalanta krijgt bijvoorbeeld 1,6 miljoen dus die gaan nooit meer dan een miljoen betalen voor Viergever en dan is het voor Viergever dus niet interessant.
0 0
vincent_DV
Dit is toch allang in kannen en kruiken. Gisteren ook weer het bericht dat hij weer geblesseerd geraakt is. Denkt iemand dat nou echt? Zelfde als in december met Younes, waarvan ze ook zeiden dat hij geblesseerd was. Terwijl dat waarschijnlijk gewoon was omdat hij en Ajax in de clinch lagen over zijn contract en zijn vertrek. Nu hetzelfde verhaal, nu Ajax weet dat Viergever naar PSV gaat, gaan ze hem gewoon niet meer laten spelen, niets meer en niets minder.
1 -2
godofajax1900
Vierge er past niet bij psv

Daar is deze gozer teslim voor
En voor een team dat alleen Mazel heeft en niets op de mat legt zou ik persoonlijk niet voor kiezen dan zou ik voor Willem 2 gaan
0 -2
NouriVandeBeek
Viergever dus naar PSV
3 -1
cruijffthebest
Off topic: Van Hangem zegt in een nieuw te verschijnen boek dat het totaalvoetbal niet van Ajax maar van Feijenoord afkomt.
Het is dus nu officieel: Van Hanegem is echt seniel geworden en is hopeloos verloren!!!
8 0
Koenniiee
Sanchez was goed, zeker, maar na januari had Davinson echt een behoorlijke fase waarin Viergever hem er bovenop hield. Naarmate we ver kwamen verdween Sanchez' dip en daardoor had hij natuurlijk een top seizoen, na een goede start. Degelijke verdediger, maar ook niet meer dan dat.
4 -2
jollie18
Daar heb je de bekende praatjes weer. Die speelt volgend seizoen gewoon voor PSV
0 -2
Noxin
Er is heel veel kritiek op Viergever, maar feit blijft dat hij gewoon 1 van de beste verdedigers van de Eredivisie is. Wie er naast hem staat heeft invloed op of hij het ook Europees kan laten zien, zoals vorig jaar met Sanchez.
11 -2
gi0vanni
Zeker, ondanks dat Sanchez veel beter is gaf hij aan er blij te zijn dat Viergever hem aanwijzingen gaf. Deze jongen heeft het vorig jaar prima gedaan. Jammer dat hij weg moet. Neem aan dat Ajax een vervanger gaat halen die beter is.
2 0
Duif63
Misschien is Napoli een leuke club voor hem. Younes kan vast wel een goed woordje voor hem doen.
3 -3
chuckie88
Deze jongen kan in het buitenland gewoon meer verdienen dan bij PSV... weet niet wat hij zelf wil, maar ik weet wel dat afgelopen zomer er nog een bedrag van 10 plus miljoen is gewoon van een Duitse clup... ik zie hem natuurlijk graag vertrekken naar het buitenland.
0 -1
Web
Viergever en PSV gaan echt niet zeggen dat ze een akkoord hebben.
Had ook niet anders verwacht, die speelt volgend seizoen gewoon in Eindhoven.
0 0
Sampaoli
Viergever moet lekker in de middenmoot van de Bundesliga gaan spelen, net daaronder is ook prima. Bij PSV naast Schwaab of Isimat, of nog erger als back, ga je een mindere tijd tegemoet.
2 0
ajaxinho
Viergever wordt zwaar onderschat.
Hij deed (onder Bosz) wat Frenkie (en Wöber) doen: oversteken.

Dat wat hij goed kan, zal hij bij PSV niet mogen.
11 -4
vincent_DV
Maar nadat ie was overgestoken deed hij nooit iets goeds met de bal. Ik heb hem echt zo vaak blind naar voren zien lopen met de bal om hem vervolgens in te leveren. Hij wordt juist zwaar overschat.

Iedereen herinnert hem aan de goal tegen Schalke, maar juist hij was degene die volledig in de fout ging bij de goal van Schalke.
0 0
Ajaxvooraltijd
Zwaar overschat juist. Hij maakte in de el iedere wedstrijd cruciale fouten waarvan hij er een aantal weer zelf goed maakte. Veltman scoort ook weleens en Schone en Siem ook. Hij is gewoon echt niet goed genoeg en we moeten verder.
2 -11
Rinus M.
Vrijwel alleen maar minnetjes bij al je reacties, dat begint toch op te vallen.
1 -1
vincent_DV
Deze minnetjes zeggen meer over degene die deze minnetjes hebben geplaatst dan over hem. Als iedereen in objectiviteit zou kijken naar Viergever, dan zou iedereen toch moeten zien dat Viergever absoluut niet het niveau is waar Ajax naar toe zou moeten. Zoals hij al zegt maakte Viergever echt heel veel cruciale fouten, waaronder de wedstrijd waarin iedereen hem positief herinnert: de wedstrijd tegen Schalke. Zowel verdedigend als aanvallend vind ik het voor Ajax begrippen een 5je, onvoldoende dus en dat zou iedereen eigenlijk moeten zien. Perfecte 12e man misschien, maar als je Wober eigenlijk al als 12e man hebt lijkt zijn vertrek me meer dan prima. Vergeet niet dat Viergever het salarisplafond waarschijnlijk al bijna aantikt.

Ik ben in ieder geval blij als ie naar PSV gaat, want Ajax wordt er niet minder van en PSV niet beter.
0 0
Professor
Werkt echt keihard niets op aan te merken maar qua voetbal is het niet genoeg. Dus gewoon laten gaan. En inderdaad Veltman, Schone en Siem ook laten gaan zijn niet van het niveau waar Ajax naar toe wil.
3 -3
10Sneijder10
Waar rook is, is vuur.
1 -2
Ajaxvooraltijd
Waar paranoia is en mensen alles klakkeloos geloven wat ze lezen zijn zelf verzonnen complottheorieën.
1 -5
Dwergje48
Al die mensen roepen alsof het allemaal al klaar en geregeld was. Paniekelingen.
3 0
Ajaxvooraltijd
Zeker ook de schuld van Overmars en vd Sar nu dat hij zo NIET naar PSV loopt.
0 -2
chrisjuhhh
Dus Viergever naar PSV .
Younes naar BMG
Veltman ???

Who next ?
3 -2
Redrum
Ach ja, het zal allemaal wel. Ik denk dat het genoeg over psv zegt dat ze voor een transfervrije speler gaan voor een positie die al jaren niet goed genoeg is. De centjes zijn gewoon weer eens op in Eindhoven.
8 -1
Bjorn
Officieel nog geen akkoord, binnenskamers waarschijnlijk al een aantal stadia verder.
1 0
Bocarra
Fox sports is gewoon een onbetrouwbare anti-Ajax zender.
3 0
chrisjuhhh
je bedoel een betrouwbare Anti-Ajax zender
6 -1
DannTheDon020
Dit gaat ook niet gebeuren, want Viergever wilde alleen weg bij Ajax voor een buitenlands avontuur en een stap hoger, die gaat never nooit voor PSV voetballen
3 -2
Jappindo
Goh dat zou ik ook melden als ik Viergever was.
1 0
Suarez16_
Als ze een akkoord hebben gaan ze het nooit 2 maanden voor het seizoen bekend maken aangezien Ajax en psv mekaars grootste concurrenten zijn op dit moment.
5 -1