AS FanTV: 'Niet veel veranderd sinds Keizer weg is'

HarryVlug, 12-02-2018 om 08:30, 11427 views, Ajax Showtime | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax won zondagmiddag met 2-1 van FC Twente, blijft daardoor in het spoor van koploper PSV, maar echt overtuigen deden de Amsterdammers - op het eerste kwartier na - eigenlijk niet. De fans van Ajax spraken na het duel met de Tukkers bij AS FanTV over het spel van de Amsterdammers. (link voor app-gebruikers)

Ook de invloed van trainer Erik ten Hag wordt besproken. Is het spel van Ajax zoveel anders dan onder Keizer? Is het beter of misschien juist wel minder? En wat vinden de fans van Hakim Ziyech? Moet hij worden toegejuicht of zijn de fluitconcerten aan zijn adres terecht? Je ziet het allemaal in de nieuwste editie van AS FanTV.

Harry Vlug (Twitter: @HarryVlug | e-mail: harryvlug@gmail.com)

'Er is nog niet veel veranderd sinds Keizer weg is' Ajax - FC Twente (2-1) AS FanTV

Reacties na afloop van het duel tussen Ajax en FC Twente. Supporters blikken terug op het duel en de actualiteiten rondom de club. Zaken als het moeizame spel van Ajax tegen de Twentenaren, de invloed van Erik Ten Hag en de verhouding tussen Hakim Ziyech en het publiek komen ter sprake.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Ik mis Keizer :(

Ik mis plezier in het spel.
0 0
Genant
Er is wel wat veranderd alleen niet ten goede
1 0
AgeM
Ziet men dan niet dat een en ander samenhangt met het spel van de Jong?
Dat wordt met de week slechter met als dieptepunt de uitglijer tegen RODA .nota bene een degradatiekandidaat !
En nu tegen Twente weer ! Omzetting waardoor de Jong centraal op het middenveld kwam te staan .
Onmiddellijk de gelijkmaker van Twente . Gapende gat tussen centraal middenveld en achterhoede . Moest Frenkie daar niet lopen ? En alle roeptoeterende Frenkiefans keken ff de andere kant op zeker . Of Schone afserveren . Die maakt verdorie nog de winnende penalty . Daar hoor je niemand over . Nog nooit zo een overschatte voetballer als de Jong meegemaakt .
Tjonge jonge . Hij helpt wel mijn laatste beetje clubliefde naar de klote .
Ten Hag is geen geschikte trainer voor Ajax omdat het een soort troubleshooter is .
Bij Twente hield hij de zaak overeind , Bij Utrecht wist hij met beperkt materiaal goede resultaten te halen .
Alleen Ajax is een ander verhaal . Daar loopt het over van talent . Misschien weet hij er toch een team van te maken , maar dat zal enorm ten koste gaan van dat mooie uitzonderlijke wat weer even glinsterde onder Bosz en ja zelfs onder Keizer begon het weer te leven .
Toch een soort van Gaal /de Boer trainer,die ten Hag . Maximaal rendement op iedere positie , ongeacht talent .
Ten Hag zal nooit die Ajax diamanten kunnen oppoetsen . Ze zullen onder hem nooit beter worden , wel efficiënter .
Als Onana en Ziyech straks vertrekken denken sommige Frenkiediscogangers dat deze speler Ajax wel weer ff op de kaart gaan zetten. Ja , er staat een paard op de gang !
En als het niet lukt Schone of een ander de schuld geven .
Tjonge jonge ,
Halverwege het seizoen het roer totaal omgooien en net doen of men in een voorbereiding zit .
Een seizoen duurt 1 jaar ! geen half jaar . Je wordt echt geen kampioen door dit soort fratsen .
Wie verzint zoiets .
3 -6
godenzonenssuper
Frenkieee frenkieee

Heerlijke speler.
0 -1
Middenweg401
Ik wacht de samenvatting van je verhaal even af.
1 0
MankeNelis
Bij Twente hield hij de zaak overeind? Ten Hag is nooit hoofdtrainer van Twente geweest. Met GAEagles kampioen, Bayern 2, Utrecht en nu Ajax.
0 0
Puurvoetbal
Ben het op hoofdlijnen met jou eens Agm. Zeker op het punt van Keizer. Had nooit mogen vertrekken. Ajax doet het qua punten helemaal niet slecht in de ED. Winnen van PSV en Feyenoord; prima !
Het missen van het EL-toernooi is hem al helemaal niet aan te rekenen. De ogen van iedereen zaten nog vol verdriet. Natuurlijk kon er toen niet op 100% worden gepresteerd ! Nogal logisch.
Het enige wat Keizer is aan te rekenen is het debacle tegen Twente voor de beker. Maar dat team speelt altijd heel goed tegen Ajax. Dit weekend had het zo maar fout kunnen gaan. Wat een geluk dat Assaidi niet mee deed.
1 -1
Genant
Nou er is Marcel heus wat meer aan te rekenen. Natuurlijk zat Ajax vol met verdriet maar dan nog waren die wissels van hem tegen Nice en Rosenborg catastrofaal. Later tegen Vitesse en Heracles herhaalde hij dit. Punten laten liggen tegen ADO Heracles en thuis tegen subtoppers mag niet in deze zwakke klasse en een PSV dat het geluk aan de kont heeft hangen
1 0
BokkieBokstra
Vond Ajax tegen Twente in de beker trouwens prima spelen maar ze vergaten meer te scoren. Een ketser bracht Twente weer langszij. Enne, het is beker voetbal dat kan alle kanten op en maakt bijzondere krachten los.
2 0
BokkieBokstra
Laatste eens, halverwege het roer omgooien. Welke onbenul verzint dat? Maar kom, Frenkie de Jong is een jonge speler en groot talent, dat gaat met ups en downs.
0 -2
Liniaal
Ik heb speciaal een account gemaakt om je te vertellen wat er allemaal niet klopt aan je bericht.

Om te beginnen komt de bal bij de 1-1 van nota bene de keeper van Twente, hoe je dat De Jong kan aanrekenen begrijp ik niet echt. Had hij twintig meter de lucht in moeten springen? Daarbij stond Schöne nog gewoon op zes na de wissel. Het is wel duidelijk dat jij iets tegen De Jong hebt. Persoonlijk vind ik het een prachtige voetballer om te zien, maar wel liever op het middenveld dan op 4.

Vervolgens stel je dat Ten Hag een 'troubleshooter' is. Bij Twente zou hij de zaak overeind gehouden hebben. Ten eerste was hij assistent daar, ten tweede zijn ze in zijn drie seizoenen daar steeds in de top vijf geëindigd als ik me niet vergis. Ik snap je punt dus niet helemaal. Bij Utrecht heeft Ten Hag steeds juist met zoveel mogelijk talent gewerkt. Kijk maar naar het blijven opstellen van een zeer wisselvallige maar talentvolle Kerk. Kijk ook maar naar spelers als Ayoub en Labyad, dat zijn zeker geen 'maximaal rendement tegen elke prijs'-spelers.

Deze man zit nu een krappe maand bij Ajax, hij heeft tijd nodig om zijn visie over te brengen. Alsof dat bij Bosz anders was. Het is aan jou of je nog clubliefde hebt voor Ajax, maar als je klaagt kom dan tenminste met goede argumenten.
2 -2
AgeM
Sorry dat ik te weinig inhoudelijk gereageerd heb op je bericht
Hier een poging.
Frenkie:
Het voorbeeld van de tegengoal van Twente is misschien verkeerd gekozen.
Maar hij maakte weer een uitglijder tegen Twente . dat liep deze keer goed af .
Het lijkt wel dat op het moment dat hij de bal heeft , hij kijkt en denkt , dat is prima maar duurt soms te lang ook voor zijn medespelers .
En Frenkie is eigenlijk geen jeugdspeler meer , Hij is bijna 21 , dan moet je er staan , zeker tegen degradatiekandidaten . ik hoop echt het beste voor hem .
Dat risico zit in zijn spel , straks ook op het middenveld .

Over Ten Hag : Overal waar hij gewerkt heeft heeft hij grote invloed gehad , bepaald geen slechte , maar altijd vanuit een soort underdogpositie .
Zo bedoel ik het .Maar misschien is hij bewust aangesteld omdat er veel spelers weer gaan vertrekken en er weer gebouwd moet worden.
Dan wordt (of is al) Ajax een duiventil , waar transferwaarde voorop staat met niet herkenbaar Ajax voetbal.
0 0
Genant
Het is gewoon raar dat de leiding van Ajax er steeds in slaagt alle verkeerde beslissingen op het verkeerde moment neemt. Ze draaien daarmee het kampioenschap de nek om. Eerst de selectie niet versterken na het weggaan van vele sterkhouders. Daarna Keizer aanstellen, een grote gok. Vervolgens Keizer wegsturen als het net beter gaat. Dan Ten Hag aanstellen die heeft laten zien tijd nodig te hebben. We kunnen ons dat nu niet veroorloven.
0 0
AgeM
Ik heb niks tegen Frenkie , als persoon helemaal niet , maar dat gehype en dat afserveren van Schone en Ziyech vind ik zo ontzettend stom.
Tegen NAC , Roda en Twente kon Frenkie het verschil niet maken . Sterker hij was de oorzaak van problemen achterin . ook gisteren gleed hij weer uit .
Frenkie is geen Jeugdspeler meer hij wordt nu 21 . Maar hij gaat letterlijk onderuit tegen degradatiekandidaten .En hij speelt vaak voor postbode om vervolgens de bal maar kort breed te leggen . Ziet u dat niet ? Frenkie lijkt op een Ajax voetballer ,alleen hij is het niet.
Misschien moet men hem eens als rechtsbuiten proberen , want hij lijkt wel snel . en op het middenveld gaat het ook mis , daar zou je eerder een wat rustbrengende speler verwachten en geen loper .
En over het beleid tov ten Hag , dat doe je niet halverwege het seizoen als je nog kampioen wil worden . Dat is allemachtig kortzichtig.
Wat is Uw punt eigenlijk ?
2 -3
koppendicht
De jong wordt gebruikt op de verkeerde plek en zit in een dip. Zyiech speelt dit seizoen beter dan vorig seizoen en schone kan echt al 2 jaar niet.
0 0
Liniaal
Zeg maar je hoor. Jammer dat je niet inhoudelijk op mijn reactie in kan gaan. Verder ben ik het ook niet eens met veel van de kritiek op Ziyech en Schöne. Mijn punt was dat ik het niet eens ben met jouw kritiek op De Jong, en ook niet met je mening over Ten Hag. Dat leek me duidelijk.

De Jong is inderdaad geen verdediger, hij legt daarvoor te veel risico in zijn spel. Wel denk ik dat hij een geweldige speler is/kan zijn op zes. Wat je zegt over 'postbode spelen' klopt deels, De Jong loopt inderdaad veel met de bal. Aangezien beelden duidelijker spreken dan woorden heb ik een filmpje voor je waaruit blijkt waarom hij dat doet: https://streamable.com/pxikj. Misschien dat je hierdoor iets meer waardering kan opbrengen voor een van onze beste spelers.
0 0
ajaxtukker89
misschien niet altijd goed maar er zit wel degelijk verschil in ten hag en keizer
1 -1
AFCA1510
Inderdaad, het spel is trager, saaier en slechter geworden. Topidee pnze Ten Hag.
3 -1
Peterv13
Nog steeds niets veranderd of verbeterd onder Ten hag ??? wordt wel eens tijd he, na toch al wel zo'n 3 a 4 officiele wedstrijden......tsjonge jonge, geef zo'n man ff de tijd voor een dergelijke discussie opgestart wordt.
5 -4
AgeM
ja , we zitten nog in de voorbereiding
0 0
AFCA1510
Het gaat om de intentie en instelling waarmee de spelers het veld in stappen. Dat kan je beoordelen van wedstrijd 1 en dat was in al de wedstrijden tot nu toe niet om aan te gluren. Passief, afwachtend voetbal, waarbij er veel te weinig gebruik wordt gemaakt van kansen en mogelijkheden die er liggen. Die wedstrijd gisteren was de waanzin voorbij, dacht dat ik naar PSV zat te kijken. Geen druk, geen felheid geen bluf, Ten Hag is er in geslaagd om er een dood elftal van te maken.
1 -1
Just_wes
Het is toch logies dat een trainer die midden in het seizoen instapt niet binnen een paar weken alles op orde heeft. Hij begint niet voor niks de wedstrijden met dezelfde 11 spelers als Keizer.
Een trainer heeft de voorbereiding van 2 maanden al nodig om zijn team naar zijn hand te zetten.
6 -1
ajaxinho
Ik heb nog geen (volledige) wedstrijd gezien onder Ten Hag.
Ik baal nog een beetje dat Keizer weg is.

De wedstrijden waren op tijden dat ik zelf voetbalde of naar school moest.

Zijn er nog tekenen van 3-4-3?
Ziyech schoof door naar rechtsbuiten?
1 -1
PuurGeluk
Wij zouden eigenlijk een keer met zn allen de opstelling mogen beslissen. Dan schuift Frenkie door naar het middenveld en Wober als lcv en mogelijk ook Veltman eruit en Kristensen erin al weten we over die laatste nog niet heel erg veel. Wat een verademing zou het zijn als iig frenkie en wober op hun eigen positie gaan spelen.
1 -1
Just_wes
Frenkkie? je bedoeld die speler die constant het spel vertraagd en balverliefd is ?
3 -1
marco1972mb
Mee eens, ik zie het (nog) niet in Frenkie
2 -1
Hagmag
We moeten nog ffff afwachten.
Kluivert zei gisteren dat het tempo omlaag ging en hij niet wist hoe dat kwam....???
Er moest gewonnen worden, echter het besef dat je kampioen wordt in de hoogste versnelling is er regelmatig niet. Onbegrijpelijk
0 0
Hobbemastraat
Wat een schreeuwlelijk in dat filmpje. Doe ff rustig aan joh
3 -2
NouridolbergNeres34
Ten hag is een angsthaas die speelt vanuit de controle dat kan je niet blijven flikken dan gaat je kop eraf in Amsterdam, frank kon het misschien maken omdat het een echte Ajacied is en in het begin nog wel aantrekkelijk speelde eerste 1,5/ 2 seizoenen en titels opleverde.

Ten hag zijn tactiek is laf, zijn wissels zijn belachelijk en die achterlijke omzetting van 4 posities met 1 wissel. We hebben gewoon een betonmeester binnen gehaald.

hij blijft maar vasthouden met frenkie als CV om maar geen keuze te hoeven maken tussen schone en frenk. Hij moet eens ballen gaan tonen en met lef spelen vol druk zetten tegenstanders als twente, nac oprollen.
6 -3
Sampaoli
Ten Hag traint veel langer dan de spelers gewend zijn, dat zal op korte termijn zijn effect hebben (negatief) op de spelers, omdat ze het fysiek niet volhouden om 90 minuten vol te gaan. Echter zal dit in de toekomst het resultaat alleen maar positief beïnvloeden. Schrijf Ten Hag nog niet af Ajacieden, als de organisatie staat gaan we vanzelf aanvallend voetbal spelen.
6 -6
gras
Het gaat niet om de toekomst Ajacied, het gaat om dit seizoen. De toekomst bereid je je in de zomervoorbereiding op voor. Er is ingegrepen door de directie met het oog op mogelijk missen van prijzen.

Als Ten Hag werkelijk zo dom en beperkt is om nu lange termijn investeringen te gaan doen, heeft hij echt niets te zoeken bij een overstap halverwege het seizoen naar een topclub. Maar dan ook niets.
3 -4
Bensco
Ten Hag is niet gehaald omdat we dit seizoen prijzen dachten te missen. Ten Hag is gehaald omdat de vorige trainer al uit 3 toernooien is geknikkerd en omdat er een waardige vervanger nodig was. Als men resultaat op korte termijn gewenst was had men een resultaat trainer gehaald ipv een trainer die voor het eerst een topclub gaat trainen. In feitte gaf de directie met deze trainerswissel al aan voor de toekomst te gaan ipv de korte termijn anders hadden ze het niet halverwege gedaan en al veel investeringen voor komend seizoen gedaan.

Ten Hag moet de tijd van zowel supporters als de club krijgen om de boel om te gooien. Hij moet een nieuwe manier van ballen introduceren, een flink aantal nieuwe spelers inwerken, de organisatie daaromheen opbouwen (langer trainen, spelers betrekken bij de club etc.) en dat halverwege een seizoen met maar 2 weken voorbereiding. Ik verwacht geen wonderen van hem, ik verwacht alleen progressie.
5 -1
AgeM
Maar als het niet om de prijzen gaat , waarom is Keizer er dan in vredesnaam uitgeknikkerd !
Er zijn allemaal jonge spelers aangetrokken , dat is volgens mij de specialiteit van Keizer.
0 0
Bensco
Omdat Keizer er was uitgeknikkerd in 3 toernooien, dat zijn geen gunstige tekens. Je van geen enkele nieuwe trainer dan gaan eisen dat die dan kampioen moet worden. Die zullen je voor gek verklaren, immers je hebt het zelf niet meer in de hand. Alleen zakkenvullers zoals Advocaat of Hiddink werken onder dat soort contracten. Met de aanstelling van Ten Hag lijkt men vooral te gaan voor volgend seizoen, dan zullen er harde eisen zoals prijzen worden gesteld.
0 0
wendoo9
Dus in 2025 een prijs als ik jou zo hoor !!!!!!! Geduld is een schone zaak !
1 -5
DS
De kritiek op Ten Hag begint al wel heel snel, hoeveel wedstrijden heeft hij nu gedaan met Ajax?
Geef het de tijd, de eerste wedstrijden onder Bosz waren ook niet om aan te gluren, en Bosz deed in die wedstrijden al zoekende ook rare wissels.
Hetzelfde als Gertjan Verbeek bij Twente, het blijkt wel dat je een team niet in een paar weken aan de gang krijgt.
9 -2
Leviathan
Bosz moest alles omgooien belangrijke spelers voor Frank eruit en wou veel druk zetten maar dat lukt alleen als iedereen t snapt. Maar bij Ten hag zie je helemaal niets van zijn hand. Nico erin maar dat had elke trainer gedaan dat is niet zijn verdienste..
2 -1
Ruff Rhythim
Wat had je in de opstelling nu dan wel omgegooid zien worden?
1 0
trodat4030
Niets, hoogstens Frenkie naar t middenveld en Wöber weer centraal. Ik zou vooral qua intenties wat veranderd willen zien (lees: daar had na de zomer eigenlijk helemaal niet aan getornd mogen worden, door Keizer al niet). Meer lef, meer spektakel, liever spectaculair 3-2 ipv zakelijk 1-0. En 90 minuten volle druk, niet dat achteruit geloop en sporadische druk.
1 -1
RaynoFischer
2 hele andere situaties...
Twente draaide al slecht, Ajax ging juist weer beter na op meerdere vlakken een moeilijk begin, ondanks dat we op een kut manier uit de beker gingen..

5 punten achter op de koploper die vooral met meer geluk dan wijsheid nu dan 7 punten voor staat.
1 0
Rentokill
Nee natuurlijk niet, wat dacht je dan in nog geen maand? Overigens denk ik dat Keizer is ontslagen om Bergkamp eruit te halen.
6 0
BokkieBokstra
Dat laatste denk ik ook, het ging om Bergkamp. Slechte zaak natuurlijk dat je als leiding onderling gehakketak stel boven het functioneren van Ajax 1. Want het moment was idioot, Ajax was aan het draaien, er zat schwung in, dan doe je dat niet. Maar het was geloof ik al in september besloten als ik de berichten moet geloven. Nog erger.
1 0
Mart42
Daar twijfel ik geen moment aan. Hoop dat van de Sar ook heel snel weg is samen met ten Hag.
1 -6
BokkieBokstra
Ten Hag mag van mij blijven, Sar/RVC/Overmars exit. Is het helemaal klaar me de revolutie en dan mag Ajax proberen zichzelf weer uit te vinden. Ik ga voor van Praag en van Gaal. Dat is een heel ander niveau dan wat er nu zit.
1 -5
fanforeffer
Het gaat verkeerd bij mijn Ajax !!! Er worden weer mensen beschadigt zoals Neres nu 2x gewisseld.Zyech rechtsbuiten , Kluivert gewisseld allemaal acties die vorm verlies inluiden. Tempo is veel te laag, eindigen met 5 verdedigers. Het gaat van kwaad naar erger.
6 -6
DrFeelBest
Neres had nooit gewisseld moeten worden. Wobel voor Schöne en Frenkie naar het middenveld. En Cassiera had ook wel minuten mogen maken.
0 -1
PuurGeluk
En tot slot ontbreekt het aan winnaarsmentaliteit!
0 0
Sjakie Wit
Het grote verschil is dat er nu (langzaam maar zeker) lijn in het spel komt. De eerste 15 minuten tegen Twente waren erg goed. Daarna heb ik me geen zorgen gemaakt, zelfs toen het 1-1 werd. Eerst stabiliteit en van daaruit verder bouwen.
7 -3
mickey2602
De wedstrijden tegen Roda en NAC kwamen we achter heel vroeg in de wedstrijd. Toen maakte ik me geen zorgen,ik wist dat we uiteindelijk zouden winnen.
Maar dat gevoel had ik gister niet...
2 0
Michelinho
Uiteindelijk wel de noodzakelijke drie punten gepakt. Kampioen wordt je tegen de kleintjes en als je wedstrijden als deze wint maakt het me geen flaus aus hoe. Daarvan afgezien vond ik het een terechte overwinning.
0 0
Bjorn
Er is in mijn ogen een hele hoop veranderd, maar niet in positieve zin. Tenminste, vooralsnog niet.

Het meer afwachtende van Ten Hag wil, pas totaal niet bij Ajax en beheersen de spelers gewoon niet.
4 -7
BokkieBokstra
Wat verwacht je nou in een maand tijd? Ten Hag moet wel de kans krijgen om zijn elftal weer op de rit te zetten. Kan nog wel een paar maanden duren. Dit kan je Ten Hag niet kwalijk nemen. Dat het ontslag van Keizer oliedom was, dat is ook duidelijk. Maar daarvoor moet je niet bij Ten Hag zijn. Dat had de leiding Overmars/Sar/RVC moeten realiseren. Heel slecht en een brevet van onvermogen.
4 -5
RaynoFischer
Het zijn Precies dezelfde spelers!, met Nico heb je juist een veel betere dan dat Keizer voor die positie had.
Dan mag je wel verwachten dat het geen maanden hoeft te duren.
2 -1
BokkieBokstra
Andere coach, nieuwe staf, andere manier van werken en denken. Dat is een nieuw begin. Niet voor niets ging Ten Hag verder met de opstelling van Keizer, ook voor Ten Hag is dit een moeilijke klus. In het midden instappen met een selectie die al veel meegemaakt heeft. Ik denk niet dat het zomaar een kwestie van doorgaan is waar Keizer is opgehouden.
6 -1
DannTheDon020
Is wel heel veel veranderd, we voetballen niet meer aanvallend maar behouden. Keizer had never nooit met 5-3-3 geindigd. 4-3-3 was heilig en we zette stappen vooruit. Nu zetten we stappen achteruit vergeleken verleden jaar en het eerste seizoenshelft. Bij Keizer zat ik relaxed op de bank. Bij Ten Hag zit ik alleen maar met onrust en zit ik me te ergeren aan het kut spel wat wordt gespeeld. Ik mis Keizer, heb altijd in hem vertrouwen gehad. Ze hadden alleen Spijkerman en Bergkamp en Winter de laan uit moeten sturen. Keizer is voor mij een held en zal dat altijd blijven, met de moeilijke tijd die in de groep heerstte
5 -1
Dolberg25
Precies! Zo slecht waren de resultaten ook niet, al helemaal niet als we het drama Nouri erbij betrekken. Dan zet het bestuur een ras Amsterdammer en een ras Ajacied op straat voor deze man. Ben er nu al klaar mee. Wanbeleid!
2 -1
DavidFerr
5-3-3?

Het verschil is wel dat ten Hag gewonnen heeft van Fc Twente waar Keizer gelijk speelde en in de beker er ook uit gegooid werd.

Het grappige is dat toen Twente beide keren in de laatste minuten scoorde werd er geklaagd dat Ajax geen overwinning over de streep kon trekken. Nu hebben wij dat dus wel gedaan.

En nee, het voetbal tegen Twente was niet geweldig.
4 -1
mickey2602
En dit kan je dan ook weer zeggen over Utrecht. Keizer verloor in Amsterdam van Utrecht,wij speelden in Utrecht gelijk op een slecht veld.
En vorig seizoen had Ajax ook al enorm veel moeite met Utrecht en wisten we door een schot van Schöne pas in de 83e minuut te winnen.
Maar gister,in het begin van de 2e helft dacht ik dat het bij 1-0 zou blijven en dat ze dat over de streep zouden trekken. Tot die vreemde wissel kwam,Neres eruit voor Kristensen. Toen zag ik de 1-1 aankomen.
En die 2-1 was gewoon een kadootje.
2 0
AFCAwooz
Ja en Peter Bosz verloor thuis van Roda vorig jaar en Ten Hag won uit van Roda dus Peter Bosz is echt een kuttrainer!
0 -1
DeGodenzonen020
Klopt! Een wedstrijd "volwassen" dood maken. Punten over de streep trekken. Dat wordt Ajax ook soms verweten hier. Nu hebben we een coach die dat ook ten uitvoer brengt en driekwart AS over de zeik
5 -1
AFCA1510
"Volwassen dood maken" dat je die woorden in de mond durft nemen is te gek voor woorden. Onze laatste 3 potten waren tegen degradatie kandidaten. Over zo'n tegenstanders moet je heen denderen, dat is geen 1 maal gebeurd. Doodmaken doe je maar tegen een psv of feyenoord, niet tegen ploegen onderaan in het rechterrijtje, dat is beschamend.
0 0
trodat4030
Probleem is meer dat men nu al begint met 'dood maken' zodra de eerste goal in het netje ligt en zodra het 'killen' niet lukt en we een gelijkmaker slikken, we opeens wél weer kunnen aanzetten. Het lijkt wel alsof ze het schrikken van een tegengoal nódig hebben om weer te willen voetballen. Overigens ben ik nooit voorstander geweest van een wedstrijd dood maken, zoveel mogelijk scoren, vermaak voor je publiek en jezelf. Want ik zie ook weinig spelvreugde de laatste tijd, maar misschien ligt dat aan mij..
1 0
DannTheDon020
5-3-2 bedoel ik of 5-2-3
2 0
Michelinho
Frenkie schoof door naar het middenveld, het was dus gewoon een 433.
0 0
RaynoFischer
Dat is misschien wat overdreven, maar had hem nog kunnen laten zitten idd, als het kampioenschap dan ook niet binnen werd gehaald alsnog je conclusies trekken.
1 0
GvanderK
Ik geef hem vooralsnog de kans.
3 -1
RaynoFischer
We schieten niks op met Ten Hag, als er nou voor de helft een ander elftal er stond oké, maar dit is op Nico na (die ook nog tot beste behoort) gewoon precies hetzelfde team en er dan zo op achteruit gaan qua voetbal....
2 -4