'Torino wil Schöne, Deen hoopt echter op Ajax'

BartVeenstra, 12-01-2021 om 13:40, 14782 views, Tuttosport |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Lasse Schöne staat in de belangstelling van enkele Italiaanse clubs, maar de Deen keert het liefst terug bij Ajax. Dat meldt de Turijnse sportkrant Tuttosport dinsdag. Onder meer Torino ziet Schöne graag komen, terwijl ook Cagliari de Deen graag inlijft.

Schöne heeft echter een voorkeur voor een terugkeer naar Ajax en dus niet voor Torino, zo meldt men in Italië. De club uit Turijn ving ook al bot bij Stanislav Lobotka. De middenvelder van Napoli zou hebben afgezien van een huurperiode bij Torino.

Nadat hij vorige week zijn contract liet ontbinden bij Genoa CFC is Schöne vrij om te gaan waar hij wil. Tegenover het Algemeen Dagblad ging hij al in op zijn toekomst en sprak hij over Ajax. 'Ajax zit áltijd in mijn hoofd, dat hoef je me niet te vragen. Ajax is mijn club en ik heb er een geweldige tijd gehad, dus zeg nooit nooit', aldus Schöne, die een rentree bij Ajax niet onrealistisch noemt. 'Het zou kunnen. Ik weet wel dat ik het qua niveau aankan. En qua fitheid ook, als ik een weekje getraind heb. Maar er is nog een partij bij betrokken, hè.'

Tot en met 13 januari: 40% korting en gratis bedrukking op thuis- en uitshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaccus
Het is kiezen tussen Schone en Klaassen.
Klaassen heeft volgens mij meer loopvermogen, speelt box to box, is defensief sterker en jonger.
Schone heeft meer inzicht, techniek, verplaatst het spel sneller naar voren maar is traag.
Wat is wijsheid?
0 0
vdhaas
Ik hoop dat hij komt. Ik verwacht dan ook dat hij zich gewoon in de basis zal knokken
0 0
PetrosQ
In een reserverol en leermeester van je jonge garde zie hem graag terugkomen. En dan binnen een paar jaar trainer worden.
1 0
Ajax27
Minimaal contract, bonussen per wedstrijd/minuten die hij speelt. En daarna lekker binnen de club houden. Het is een echte Ajax man geworden, z'n hart ligt hier. Het geweldigste deel uit z'n carriere heeft hier plaatsgevonden met de vrije trap uit tegen Real als absoluut hoogtepunt. Hij ligt lekker in de groep, zal niet zeuren als ie 90% op de bank zit.

Ajax, gun Schone z'n plek terug!
4 0
fujaka
Alsof Schonë 90% op de bank gaat zitten dit heb ik al zovaak gehoord hahaha
0 0
Ajax27
Als ie links en rechts 10 minuten invalt, lekker met de groep kan voetballen, een kampioenschap aan z'n CV mag toevoegen... dan vindt Schöne dat helemaal niet erg. Het is de meest waardevolle 12e man die Ajax denk ik ooit heeft gehad en ligt gewoon lekker in de spelersgroep.
0 0
Gonzalez75
Ik zie het al voor me. Twee spelers in de elftal die het qua snelheid niet meer kunnen bijhouden, Blind en Schöne. Laat hem vooral wegblijven, als bankzitter houd hij sowieso dan de doorstroming van jeugdspelers tegen. Hij heeft het goed gedaan, maar het is klaar met hem.
0 -9
PetrosQ
Schone kan, ten minste, nog prima mee tegen het rechterrijtje. Dan kan Klaassen wat meer rust worden gegeven. Dat zal zijn spel ook ten goede komen, want hij lijkt momenteel overbelast. Datzelfde geldt overigens voor Blind. Op dit moment zie ik er nog geen jeugdspeler zijn die dat gat achter Klaassen kan invullen. Taylor is nog geen dragende speler bij Jong Ajax, die heeft waarschijnlijk nog één jaartje nodig. En ook Regeer is er nog niet klaar voor. Daarnaast heb je met Gravenberch al een talentvolle speler op het middenveld. Je kan niet met twee onervaren spelers op het middenveld spelen.
3 -1
brullie
Hier moet Ajax niet over nadenken en gelik terug halen! En doe z.s.m. Sanchez erbij halen van de bank, in vredesnaam!
2 0
SoNick
Ik koop een shirt als ie terugkomt.
5 0
jollie18
Geruchten gaan dat ze bijna akkoord zijn
3 0
Van Reenen
Ik hoop dat het waar is en dat dit geen geintje van je is.
2 0
Gonzo
Strootman neemt zijn plaats in bij Genua. Gaan er niet op vooruit
0 0
de_pitbull
Ik vond het al schandalig dat ze hem lieten gaan....
Als ze hem nu ook al niet terug halen..
3 -1
brullie
Hoezo schandalig?? Hij wilde zelf weg om zijn laatste kans op het buitenland te pakken. En je loopt er op vooruit dat ze hem niet terug halen.
1 0
Godenzoon24
En terecht. Na belangrijk te zijn geweest in de Cl en finale nipt misgelopen te zijn werd hem verteld dat hij weer op het tweede plan kwam na al zo vaak teruggevochten te hebben. Belachelijk. Die had met wat vertrouwen echt niet weggegaan!
1 0
Ginoajax1
Meteen terughalen. Rasechte ajacied geworden. En hij is zeker nog van meerwaarde. Welkom Lasse.
4 0
oudzuid2
Schone is een held, alleen al om die pot in Madrid, maar ook was ie in grote wedstrijden vaak de zwakke schakel. en dat was 2 jaar geleden. geeft de jeugd de kans. Taylor kan en moet zich daar nu gaan ontwikkelen
3 -2
stopperspil
Schone wilde juist de Italiaanse cultuur tot zich nemen bovendien kan hij het niet meer bijbenen helaas
0 -2
Gonzalez75
Dat ben ik met je eens. Hij zou van toegevoegde waarde kunnen zijn als aankomend trainer of hulptrainer. Niet meer als speler. Hij houdt anders de doorstroming van jeugdspelers tegen mocht hij nog speler blijven. Niet doen dus.
0 0
Afca85meer
Mensen leven in het verleden. We lijken al vergeten waarom we hem hebben laten gaan.
4 -6
Suarez16_
1. Hij wilde zelf. 2. Marin en Alvarez waren 10 keer slechter. 3. Als backup voor ado of vvv thuis is hij niet misselijk toch?
4 -3
brullie
Dit is het enige juiste! Hij wilde zelf gaan en is niet weg gestuurd door Ajax oid!
0 0
ajax4perez
Vanwege die vrije trap tegen Feyenoord en real Madrid
1 0
Cruijffthebest
Zeer welkom!!
4 0
MPAjax
De Schöne vrije trappen mis ik wel :)

Ik vind hem beter dan klaassen om eerlijk te zijn
5 -4
ArnoAjax
Beter dan Labyad sowieso
3 0
Ronaldinho020
Aub niet zeg.. 2 jaar geleden eigenlijk al bijna klaar, laat staan nu.
Zie hem graaag terug als jeugdtrainer of staf, maar op het veld? Nee dank u.
3 -8
Hziyech14
2 jaar geleden was Lasse basisspeler tegen clubs als Bayern, Real en Juventus. Als Lasse terugkomt kan Klaassen in sommige wedstrijden op 10 waardoor we van Labyad verlost zijn. Daarnaast is hij heel ervaren en heeft hij een geweldige vrije trap. Je hoeft hem niet als basisspeler te halen, maar het is toch fijn als er nadat Huntelaar weg is nog zon mentor voor jonge spelers rondloopt.
4 0
johnantoni
Gelijk doen. Lasse is een bewezen topspeler voor Ajax. En het middenveld is dun/matig bezet in de breedte.
6 -2
Ozymandias
Ik vond Schöne zeker geen topspeler. Hij was een redelijke tot goede speler voor Ajax die in zijn laatste seizoen veel beter leek dan hij was doordat Frenkie bijna al het werk deed. Als je Schöne naast een speler als Blind of Eiting had gezet (zoals Marin naast eerst Blind en toen Eiting kwam te staan) waren de gaten die Schöne te vaak achterliet (en door zijn gebrek aan atletisch vermogen dan zelf niet kon verdedigen) een ENORM probleem geworden. Frenkie had gelukkig 1) het loopvermogen, 2) het positionele inzicht, 3) het atletische vermogen (inclusief snelheid en wendbaarheid) en 4) de felheid om de gaten die Schöne achterliet te bespelen zonder dat zijn aanvallende bijdrage er onder leed. Schöne is zonder twijfel een held maar een topspeler heb ik hem alleen gevonden in de paar minuten nadat hij weer eens een fenomenaal doelpunt had gemaakt.
2 -4
PetrosQ
Daar heb je wellicht gelijk in. Maar als back-up van Gravenberch en Klaassen, zou hij tegen de onderkant van de Eredivisie best kunnen spelen. Datzelfde geldt als back-up op de 10 positie, waarbij zijn loopvermogen minder problematisch is. Het zou daarmee pure opvulling zijn, maar wel één die daarna kan doorstromen als trainer en een leermeester voor jonge talenten kan zijn. Maar dan moet Schöne die rol wel willen.
1 0
Ronaldinho020
Ja maar gaan we nou echt spelers weer aantrekken voor tegen de onderkant van de eredivisie?? Wat is er gebeurd met jeugd kansjes geven?

Soms snap ik echt niet wat men nou wilt hier.
Ajax staat voor jeugd en het geven van kansen aan jeugd. Waarom zou je dan in godsnaam een bejaarde (weliswaar legend) terug halen die het spel zeker niet kan bijbenen? Wat schiet je daar precies mee op?
Terug naar Ajax ben ik zeker voor, maar niet op het veld.
0 0
Toekomst1900
Door het aantrekken van Schone blokkeer je toch niet de doorbraak van jeugd? Als ik Emmen even als voorbeeld neem. Kan je toch Klaassen en Gravenberch rust geven en Schone naast Taylor zetten? Alle jeugdspelers kunnen enorm leren van zijn oriëntatie vermogen! Daarna als jeugdtrainer aan de slag... meteen halen!
3 0
ArnoAjax
Jij snapt het
1 0
Ronaldinho020
Lets agree to disagree
0 0
Aspers73
Had Klaassen in 2e helft tegen PSV wel willen ruilen voor Schone!
6 -1
AFCA1510
De vraag is, voor wie niet?
1 -2
ArthurG
Ik zie hem graag terug in een trainersrol, maar als speler zie ik het hem niet helemaal meer worden. Hij heeft zijn Ajaxperiode afgesloten op een hoogtepunt met een prachtige Champions League campagne. Die gun je toch niet dat hij terugkomt en het gewoon niet meer kan bijbenen? Zeker aangezien hij in eerdere berichten aangaf te willen spelen voor het EK. Een soortgelijke rol als Huntelaar nu heeft zou kunnen, maar dan krijgt hij dus niet de speeltijd die hij wel zou willen.
1 0
Ozymandias
Ik denk dat Schöne die speeltijd bij geen enkele club die hem een kans geeft op het EK zou krijgen.
0 0
mvdk
Gewoon voor de laatste 10/15 minuten en dan vrije trappen uitlokken... Die grabbelaar van PSV zou zijn meesterlijke ballen er echt niet uithalen hoor. Die tegen Real Madrid was echt ongekend en zo waren er nog wel meer fantastisch ingeschoten.
1 0
Ron6
Geweldige gozer, contract aanbieden met vervolg als jeugdtrainer met perspectief op meer
4 0
LouisVonGoal
Kom maar terug klasse schone! Zeer nuttig voor de makkelijke potjes in de eredivisie. Ook goed voor een mentorrol. Kan het nooit slechter doen dan labyad. Plus we hebben weer een vrijetrap specialist.
3 0
Joseph
Schone mag nooit talent in de weg lopen, maar als Schone klaar is voor de assistenten rol, of een rol zonder speelminuten, zie ik hem er graag bij komen.
2 -2
jarenfan
Labyad verkopen
Schone halen desnoods in mentor rol.
5 0
Kuningast
HALEN!
5 -4
Schip
Ik gun die jongen een afsluiting bij Ajax en daarna een rol als jeugdtrainer. Maar komop, jongens als Taylor, Q. Timber etc. kloppen op de deur. Die hebben al mensen als Alvarez, Labyad en Promes voor zich waarvan je je afvraagt waarom zij de voorkeur krijgen.

Bovendien is Klaassen ook nog eens gehaald.
6 0
Frederiksperwer
Ja, waarom eigenlijk?
0 -1
036AFCA97
Ik vind dat je hier als Ajax zijnde niet aan moet beginnen. Is vertrokken als legend en hoef hem niet zien aftakelen als Siem de Jong.
5 -7
ArnoAjax
Kom naar huis Lasse
7 -4
Soccerskins
Ik zou er helemaal niks op tegen hebben. In de meeste eredivisiewedstrijden kan je Schöne nog gebruiken.
5 -3
Flipper33
Zou het niet doen hij wil graag spelen en gaat bij Ajax niet gebeuren vrees ik beetje een Siem de jong effect vrees ik
5 -3
Rommy
Hoop het echt niet, is nog trager geworden.
5 -3
Ozymandias
Ik zou hem graag voor anderhalf seizoen bij Ajax aan de slag gaan in de Ooijer/Poulsen/Huntelaar rol om vervolgens in de jeugdopleiding aan de slag te gaan. Al is het maar om Schöne te redden van de verschikkelijke stad Turijn (waar mensen door de zware industrie in en rondom de stad een substantieel kortere levensverwachting hebben dan de gemiddelde inwoner van Italië).
6 -5
trainer
Zit alleen maar Taylor in de weg. Schone heeft weinig gevoetbald en ook bij Ajax zeker niet altijd goed.
5 -3
Ozymandias
Net zoals Huntelaar niet Traoré en Brobbey in de weg staat zal Schöne niet Taylor in de weg hoeven te staan.
3 -2
Schip
Alsof Hunter Traore en Brobbey niet in de weg heeft gestaan. Hou alsjebieft op. Met een bepaald type spits heeft dat niets te maken. Alsof TH uberhaupt in types denkt en handelt. Dan zou Labyad ook nooit gespeeld hebben.

Elke keer dat Hunter speelt, speelt in plaats daarvan Brobbey of Traore niet. Zo simpel is dat.
2 -3
Ozymandias
Hoe heeft Huntelaar dan Traoré en Brobbey in de weg gestaan? De laatste keer dat Huntelaar in de basis stond in plaats van Traoré of Brobbey was bijna een jaar geleden (23 februari 2020). Huntelaar heeft dit seizoen 149 minuten gespeeld die Traoré en/of Brobbey had kunnen spelen. Ik denk dat zijn waarde als mentor van Traoré en Brobbey véél groter is dan de waarde van die 149 minuten.

In begrijp niet helemaal waarom jij het over "type spelers" hebt. Ik heb het over de rol van een speler binnen de spelersgroep (die van mentor) en niet over hun speelstijl op het veld.
2 -1
Schip
Verandert allemaal niets aan mijn laatste zin. Spelers aantrekken als mentor zonder dat ze spelen heeft 0 meerwaarde. Je vergroot je selectie en salarishuis zonder zwaarwegend belang. De huidige routiniers, Blind, Klaassen en Tadic zijn voldoende om jonge spelers te begeleiden. Schone terughalen zou bezigheidstherapie zijn voor hem. Benader hem voor de rol van jeugdtrainer of mogelijk als assistent.
0 0
Ozymandias
"Verandert allemaal niets aan mijn laatste zin."

Inderdaad, wat het wel doet is context geven aan die zin. De context is de speeltijd van maar 149 minuten die Huntelaar kreeg die naar Traoré of Brobbey had kunnen gaan. De vraag wordt dus of Huntelaar als mentor meer waard is voor de ontwikkeling van die twee dan die 149 minuten zouden zijn en ik denk van wel.

Laat ik het zo stellen, wij komen elkaar op straat tegen en ik geef jouw 50 euro maar steel vervolgens 10 euro van jou. Ondanks dat ik dat tientje van je heb gestolen zul je blij zijn dat we elkaar op straat tegen kwamen.

Hetzelfde geld voor Schöne. Hij zal misschien een beetje speeltijd wegnemen van Taylor maar ik denk dat de positieve invloed die Schöne op de ontwikkeling van Taylor zou hebben veel groter zou zijn.
0 0
Soccerskins
Taylor kan veel van iemand als Schöne leren.
2 -2
vdhaas
je zit alleen spelers in de weg die minder zijn, en dat is geen probleem lijkt me
2 -2
KingSimba
Dit
2 -1
AFCA1510
Niet meer als speler, dat zou een sentimentele transfer zijn. In de rol als jeugdtrainer altijd welkom onze Lasse.
6 -2
Ajaxxxisdebeste
Dan moet er één vertrekken, Labyad verkopen en Schöne gratis oppikken lijkt mij wel goeie deal.
3 0
Mokumnorth
Ekkelenkamp lever misschien wel meer op
0 0
Ajaxxxisdebeste
Die wil ik nog niet opgeven als talent.
0 0
Maarten79
Buitenkansje, kun je meteen inpassen in het team en in de eredivisie kan hij makkelijk mee.
4 -1
Ozymandias
Zonder een type Frenkie naast hem (die veel gaten voor Schöne dichtliep) kan Schöne alleen nog mee tegen de clubs in het rechterrijtje. Frenkie heeft in het seizoen 2018/19 de zwakke punten van Schöne kunnen opvangen maar zo'n middenvelder heeft Ajax momenteel niet in huis.
0 0
vdhaas
Zo iemand heb je wel nodig, want Gravenberch heeft vergelijkbare zwakke punten als Schone. Ik verwacht dat Kudus dat op zich zal gaan moeten nemen
0 0
Soccerskins
Het duo Kudus - Schöne zou inderdaad het beste zijn dan. Maar zet je Gravenberch dan op de bank? En wie ga je dan weer op 10 zetten?
0 0
afca1985
Niet doen
1 -2
PierreHeno
Als we Magallan en Marin halen voor bijna 30 miljoen....dan haal je nu voor een paar centen heel wat meer kwaliteit binnen met Lasse. Die is een fantastische versterking om er op de bank bij te hebben. Blessures zullen zeker volgen want wij hebben een heel wat zwaarder programma dan bv PSV. Die krijgen komende weken Sparta, Volendam en RKC. Andere koek. En het kampioenschap komt weer wat dichterbij met kwaliteit als Schöne bij de selectie.....en het Ajax spelletje beheerst hij als geen ander. Kan ook heel bekwaam het tempo uit een wedstrijd halen wanneer dat gewenst is. Binnenhalen....dit zijn nu wat je noemt buitenkansjes....dus waar wacht je op Marcus. En overrule die Twentse tuinkabouter nu eens een keer. Na 21 minuten al met 0-2 achter in eigen huis tegen PSV....ja...logisch dat winnen dan moeilijk wordt!!. 'De veldbezetting was niet goed bij die 2 goals ..' ..ja...en wie is daar mede verantwoordelijk voor Erik?! Precies!...de wedstrijdcoach. Dankzij de individuele klasse van een paar topspelers halen wecer nog een gelijkspelletje uit....maar zeker niet door deze wedstrijdcoach!. Waar zal hij donderdag weer mee aan komen zetten in zijn schetsboek......
1 -1
afcas
30 miljoen?
0 0
PierreHeno
Nou vooruit 22 miljoen dan. Nog steeds veel te veel voor helemaal niks.
0 0
Joseph
Ik begrijp dat Schone dat graag zou willen, maar Ajax moet geen moeite meer steken in aankopen die de basis niet versterken. Elke minuut die Schone maakt is er 1 minder voor Taylor, dat is niet de weg die Ajax in moet.
0 0
PierreHeno
Taylor is nog steeds weinig meer dan KKD niveau. Die komt er wel maar is er nog lang niet. Daar mag èn kun je de titelstrijd niet aan gaan ophangen. Lasse weet wat er gevraagd wordt èn óók wat daar allemaal voor nodig is.
0 0
Joseph
Schone legt het kwalitatief af tegen Gravenberch, Kudus, Klaassen en Martinez op het middenveld. Het gaat dus om een reserverol en daar wil ik geen speler in de nadagen van zijn carrière.

Ajax heeft met Klaiber en Labyad die fout al gemaakt, daar moet het echt mee oppassen. Ajax mag nooit een koopclub worden.
0 0
Milanajax
Inlijven en lekker in de Huntelaar rol laten functioneren. Zal af en toe mogen opdraven tegen bijv. Willem II of ADO, maar weet wel wat er gevraagd wordt in zo'n wedstrijd. Denk ook dat jongens als Taylor en Jensen veel van hem kunnen leren.
5 -1
Joseph
Tegen Willem II en ADO wil je juist jongens als Taylor en Jensen op het veld. Schone in de Huntelaar rol zou ik alleen doen als je Labyad verkoopt, die houdt al onnodig jeugd op de bank.
0 -1
PierreHeno
En zo is het naar net Milan
0 -1
AJAXAFC1
Zou prima zijn toch is een ajax icoon als Schone die rol graag zou willen heb je een goeie aan hem, als die echt nog 1/2 jaar basis wilt spelen moet je het niet doen... en hem daarna in de staf opnemen
0 -1
Ansjo
Nee joh destijds liep hij al vaak op zijn tandvlees en had hij de Ligt en de Jong nog om hem heen staan. Schöne is geweest..
1 -2
PierreHeno
Komt alleen niet overeen met de feiten wat je allemaal zegt.
0 -1
vdhaas
Ik vond juist dat hij een belangrijke rol had in een team met deze goede spelers. In wedstrijden zonder Schone liep het spel altijd stroef. Daarbij denk ik ook dat hij nog meer goals had gemaakt als Ziyech toen niet bij ajax speelde omdat laatstgenoemde veel vrije trappen opeiste
0 0
Ansjo
Nou ik bedoel dat de Jong en de Ligt zijn wereldtoppers gebleken op hun positie. Daardoor kon Schöne redelijk goed overeind blijven. Als je nu Schöne op een middenveld zet met Gravenberch, Klaassen eromheen en Schuurs achter je dan gaat dat fout lopen denk ik.
0 -1
Joseph
Vond ik behoorlijk meevallen, Donny heeft ook op die plek gestaan, daar werd het niet minder van. Het was een enorm luxe plek, Frenkie creëerde veel ruimte voor die positie. Schone verzoop wel altijd als eerste als de druk opgevoerd werd. Ik denk dat Labyad in die rol ook uit de verf gekomen was.
1 0
vdhaas
Ha, ik denk niet dat we het eens gaan worden, want ik vond VD Beek indertijd dramatisch op die plek. En Labyad vind ik toch een niveau minder.
0 0
Joseph
Dat gaan we niet eens worden dan inderdaad. Voor mij verschillen Schone en Labyad niet zo veel als voetballer, Schone is alleen een baas en Labyad alles behalve.
0 0
JohnTB
Opvallend. Positie 6 nu zeer matig ingevuld door Klaassen verdedigend gezien. Alternatief is Alvarez die is ongelukkig in Adam maar mag niet weg ondanks dat ie weinig speelt. Haal gewoon Schone, die graag wil, niet de snelste maar positioneel sterk en kan een wedstrijd beslissen met een vrije trap. Snap niet dat er altijd getwijfeld wordt aan Schone zeker niet gezien het feit dat de alternatieven matig zijn.
1 0
Oliveira
Ik zou hem er graag weer bij hebben. Schone is top. Maar wel rekening houdend dat hij langzamerhand achteruit begint te gaan door zijn leeftijd. Maar hij kan zeker nog een meerwaarde zijn.
0 0
MennoJerry
Eens. Al was het alleen maar als Huntelaar rol.
0 0
Oliveira
Zeker. Hij was al een enorme meerwaarde in de kleedkamer en die rol als leider kan Schone als geen ander op zich nemen. Dat zou al een enorme boost kunnen zijn wanneer een wedstrijd minder dreigt te gaan.
0 0
MennoJerry
Precies! Alleen al zijn persoon verdiend een plek in de selectie. Hij kan anderen motiveren, zichzelf weer terug knokken in de basis, en met het EK op komst kan hij laten zien dat hij van waarde is en dat hij thuishoort in de selectie van DEN. Ik ben een voorstander van zijn terugkomst!
0 0
BGB
In de potjes tegen Emmen, RKC etc. prima lijkt me en daarna lekker jeugdtrainer worden.
0 0
PierreHeno
Zijn ook van die potjes waar we nog wel eens dure punten willen laten liggen. Van die Willem 2 uit en Twente thuis potjes. Lekker beslissen met een vrije trap. Lasse kan het.
0 0
AjaciedRK
Snap dat hij niet graag in Italie blijft na zijn negatieve ervaring.

Lasse is een absolute held en super-Ajacied met een geweldige trap. Maar of hij nog veel toe te voegen heeft aan het middenveld betwijfel ik.
3 0