Gravenberch opgenomen in Elftal vd Week

FinnDekker, 21-08-2019 om 21:45, 6730 views, Keuken Kampioen Divisie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het optreden van Ryan Gravenberch bij Jong Ajax is beloond met een plaatsje in het Elftal van de Week van de Keuken Kampioen Divisie. De geboren Amsterdammer speelde maandag ondanks zijn verdienstelijke spel met zijn ploeg gelijk tegen NEC.

De middenvelder dacht in de tweede speelronde de matchwinner te worden met de belangrijke derde goal van Jong Ajax, maar in de blessuretijd ging het toch nog mis. Uit een corner maakten de Nijmegenaren de gelijkmaker, waardoor de punten werden gedeeld op De Toekomst.

De zeventienjarige Gravenberch is bezig aan zijn tweede seizoen bij de beloften. Afgelopen seizoen maakte de middenvelder ook reeds zijn debuut in het eerste uit bij PSV. Met een leeftijd van 16 jaar en 130 dagen oud werd Gravenberch daarmee de jongste Ajax-debutant ooit.

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Ik blijf het vreemd vinden dat hij een jaar geleden goed genoeg was om bij een kansloze 3-0 achterstand tegen PSV in te vallen en nu nooit meer bij de selectie zit. Dan zit er of iets heel erg fout bij hem, of bij Ten Hag, maar kloppen doet het niet.
0 0
Radikaal
Krijg af en toe een beetje Bazoer flashbacks bij m. Hoop dat ik het mis heb.
2 0
Ozymandias
Ik vind het nogal overdreven dat hij in dit elftal is opgenomen. Hij speelde een goede tweede helft maar in de eerste helft was hij (misschien mede doordat hij op '10' stond) geen schim van de speler die hij kan zijn.
0 0
WZAWZDB14
Ik heb t gevoel bij gravenberch dat hij past echt goed gaat voetballen als je hem in ajax 1 laat spelen, zet hem in een eredivisiewedstrijd maar is op de plek van Marin, misschien dat hij die kans wel pakt.
4 0
afcas
Hij zal zelf aan moeten tonen dat hij het verdient. Het talent heeft hij, maar hij voetbalt nog veel te laconiek waardoor hij nog te vaak ook gevaarlijk balverlies heeft. Hij zal echt een groter verantwoordelijkheidsgevoel moeten krijgen. Als hij vorig seizoen in de yl met o19 zou mee hebben gedaan zou dat al hebben gescheeld denk ik, nu moet hij bij jong gaan laten zien dat hij een elftal kan leiden in voetballend opzicht...
0 0
Joseph
Dan zal hij veel meer energie mieten stoppen in de wedstrijd, hij heeft nog te vaak dat hij er een beetje achteraan hobbelt.

Ajax 1 is te hoog gegrepen op dit moment, eigenlijk zou je hem moeten verhuren aan een club uit het rechter rijtje eredivisie.
0 -1
WouterBerg83
Ligt denk ik aan de wedstrijd. Ajax 1 in de CL is misschien te hoog gegrepen, maar tegen alles uit de eredivisie, en zeker alles buiten de top5, moet je deze jongen regelmatig laten spelen. Zelfde geldt voor Lang, ervaring laten opdoen in de Eredivisie is alleen maar goed voor die jongens.
1 0
EersteAanname
Eens. Goede middenweg tussen dat soort jongens in de belangrijke wedstrijden voor de leeuwen gooien en ze niet de kans geven
0 0
afcas
Maar met alle respect voor gravenberch, maar hij heeft nog lang niet het niveau gehaald van een vd beek, nouri of de Jong in hun tijd bij jong. Die zaten toen ook niet bij het eerste terwijl het niveau van het eerste minder was en hun niveau hoger dan dat van gravenberch... Hij moet ook duidelijk nog leren volwassener te spelen. Dat leert hij niet als hij zich bij het 1e achter de "grote" jongens kan verstoppen...
0 0
altijdwelwat
Kan in aanleg prima voetballen , maar voetbal is zoveel meer dan in balbezit een trucje doen. Ik mis bij hem een bepaalde drive om er alles uit te willen halen.
3 -6
Ajax412
Dat gevoel heb ik dus ook, hij lijkt intrinsieke motivatie te missen en volledig te leunen op zijn geweldige talent. Helaas is geweldig fantastisch talent niet genoeg, gelukkig heeft hij nog tijd om de klik te maken. Op deze leeftijd ben je nog een kind, denk je al volwassen te zijn, én wordt er heel veel van een dergelijk talent verwacht.
3 -4
Beffie
Vorig jaar had hij nog moeite. Maar wat je wil je? 16 jaar. Ik denk dat zijn ontwikkeling dit jaar als een speer zal gaan. En dat hij aan de deur gaat kloppen bij het 1ste. Net als Traore.
4 -3
036AFCA97
Wou dat Gravenberch iets verder ontwikkeld was, was mooi uitgekomen nu.

Onana
Dest Alvarez Blind Nico
Gravenberch Martinez
Donny
Ziyech Tadic Neres

Dit zou me wel een lekker elftal lijken. Helaas is Gravenberch denk ik nog niet klaar voor de Champions League wedstrijden..
3 0
zivkabrimovic
Wat een opstelling. Heerlijk
1 0
Cesc87
Verdient hij een kans in Ajax 1?
7 -1
jaripettersson
Zeker. Niks van dat gelul dat ie moet rijpen, gewoon voor de leeuwen en aanhaken.
1 0
EersteAanname
want in de invalbeurten die hij tot dusver heeft gekregen heeft hij laten zien dat hij al makkelijk mee kan.. oh nee wacht..
1 0
Soccerskins
Misschien wel, die positie als rechtermiddenvelder is op dit moment wel het grootste vraagteken bij Ajax.
1 0
Starring
Nog niet. Nog lekker een (half)jaartje laten rijpen in Jong Ajax. Een groot talent, een mooie stijlvolle voetballer, moet nog wel de nodige stappen maken op bepaalde onderdelen.
2 -2
Schwalbino
Heeft ie al gehad. Zo iemand moet je bengen als je team is ingespeeld. Niet nu.
2 -2
Cesc87
Een ingespeeld team heeft hem niet nodig. Kip en het ei verhaal
1 -4
Luie
een goed ingespeeld team dat Europees speelt wel
1 -1
ajaxxcied4life
Een speler als hij is wel de missende schakel. Onder trainers als Cruijff en van Gaal zou hij denk ik nu voor de leeuwen worden gegooid.
4 -4
Maxipaxi
Sorry moest dikke plus zijn
0 0