Mazraoui: 'Verwacht dat ik gewoon bij Ajax blijf'

BVeenstra, 12-12-2018 om 10:40, 5339 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Noussair Mazraoui denkt dat hij ook in het komende seizoen 'gewoon' Ajacied is. De rechtsback van de Amsterdammers kan zijn contract bij Ajax verlengen, al werd er onlangs in Spanje ook gesproken over interesse van Valencia.

'Ik verwacht dat ik gewoon bij Ajax blijf, maar dat laat ik allemaal aan mijn zaakwaarnemer over', zegt Mazraoui tegenover de NOS. Dat Mazraoui een nieuwe aanbieding heeft gekregen, is het gevolg van een uitstekend jaar van de verdediger annex middenvelder. Zelf vindt hij het moeilijk om er één moment uit te kiezen. 'Het was een fantastisch jaar. Vanaf het begin speel je alles en ik denk dat ik ook goed heb gespeeld. Ik heb echt veel mooie momenten gehad. Het naar de A-selectie gaan, mijn debuut voor het Marokkaanse elftal en het bereiken van de volgende ronde in de Champions League. Ook de doelpunten waren fantastische momenten.'

Woensdagavond speelt Ajax tegen Bayern München en bij een Amsterdamse zege eindigt Ajax de groep als nummer één. 'We vinden het belangrijk om eerste te worden. We willen ook verder kijken. En als je eerste wordt in de groep, maak je het jezelf veel makkelijker', aldus de rechtsback, die weet dat de belangstelling voor de Ajacieden bij nieuw Europees succes alleen maar groter wordt. 'Het is leuk om te horen, maar we moeten ons er niet door laten afleiden.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik hoop persoonlijk dat Mazraoui samen met Sinkgraven op het middenveld terecht komt met Tadic op '10' en een aankoop op linksbuiten. Sinkgraven en Mazraoui zijn beide spelers die het spel van achteruit kunnen verdelen met hun passing maar ook het veld met de bal aan de voet over kunnen steken als ze daar de ruimte voor zien. Persoonlijk hoop ik dat Dest na dit seizoen klaar is om als vaste rechtsback van het eerste te spelen.
0 0
Joseph
Zal van Dest afhangen, maar ik denk dat die pas in het volgende seizoen zijn eerste minuten gaat maken. Dus hij gaat nergens heen.

De enige die kans maken om te vertrekken zijn Onana en Ziyech, die hebben dat al eerder aangegeven, en Frenkie en de Ligt, daar worden bedragen voor betaald die Ajax helaas niet kan weigeren. De rest, jongens als Tagliafico, Neres, Dolberg en Donny gaan nergens heen, daar gaan ze nooit genoeg voor betalen
0 0
Pheadrus
Het lijkt mij dat hij het middenveld gaat versterken. Het is nu eenmaal makkelijker om door te breken als back bij ajax dan als middenvelder.
0 0
DeGodenzonen020
Chille foto!
2 0
SilverHaze
Nous ik denk dat het heel belangrijk is dat jij nog 3 jaar bij ons blijft ballen. Niks mis mee. Misschien zelfs wel als middenvelder.
0 0
Tomajax1990
Ik heb alleen de tekst gelezen maar wat is dit nou? Ik blijf waarschijnlijk bij Ajax, maar dat ligt aan mijn zaakwaarnemer? Volgens mij klopt er hier iets niet.
0 0
X-RaY
Het lijkt wel of iedereen zich tegenwoordig achter hun zaakwaarnemer verschuilt. Je heb toch wel een eigen mening?! Zeg gewoon dat je blijft je komt net kijken.
3 0
aanval86
nous moet eens proberen een eigen mening te vormen ipv achter iemand aan te lopen.
1 -1
trodat4030
Dat moet zo’n 80 procent van AS ook eens proberen ;-)
1 -1
Stamhoofd
Gaan we nu bij elke speler die hier 3 maanden in de basis staat beginnen met speculeren over een transfer?

Ik stel voor dat we het bij spelers pas over transfers gaan hebben als ze minimaal twee/drie jaar in de basis staan.
6 0
EuforischeRealist
Helemaal met je eens!

Ben alleen bang dat het inherent is aan de (Europese) prestaties dit seizoen. Daardoor staan alle spelers toch meer in de etalage dan anders het geval zou zijn. Alleen moeten spelers zelf ook zo slim zijn/worden dat ze eerst wat meer basis moeten creëren voordat ze verder gaan kijken.
1 0
ajaxajaxajax
Mijn god, als zelfs hij al begint met 'ik verwacht......' staat net een paar weken in de basis en denkt nu al aan een eventueel vertrek?
2 -1
Sampaoli
Goed dat hij zelf ook inziet dat hij nog lang niet klaar is bij Ajax. Kreeg een kans van Ten Hag als back en dat pakt alleraardigst uit, maar hij moet zeker nog een stapje maken om een bepalende speler te worden. Om nu al over een transfer te praten vind ik dan ook veel te vroeg.
1 0