Ajax biedt Mazraoui nieuw contract aan

BartVeenstra, 16-11-2018 om 15:05, 12365 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noussair Mazraoui heeft een aanbieding gehad voor een nieuw contract bij Ajax, zo vertelt directeur spelersbeleid Marc Overmars tijdens de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders. Wat er in het nieuwe contract precies wordt opgenomen is nog niet bekend.

Het contract van Mazraoui loopt nu nog door tot 2021. Mazraoui groeide in het huidige seizoen uit tot een onbetwiste basisspeler in Ajax 1. Daarnaast koos hij voor een internationale carrière bij het Marokkaanse elftal, waar hij zijn debuut reeds voor maakte.  

Mazraoui is tot nu toe erg belangrijk in de Champions League voor Ajax. De rechtsback scoorde twee treffers in het miljardenbal. In de uitwedstrijd tegen Bayern München scoorde Mazraoui de 1-1, waardoor Ajax een belangrijk punt pakte in München. De rechtsback was ook belangrijk tijdens het thuisduel met Benfica. Tijdens die wedstrijd scoorde Mazraoui de winnende treffer in de laatste minuut.  

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Mooie ontwikkeling voor iedereen, zou ik zeggen.
1 0
Bjorn
Helemaal verdiend na zo'n eerste seizoenshelft.
1 0
oudzuid2
ben benieuwd hoe dat na de winterstop gaat als Veltman weer fit is. zie em Mazraoui niet zo snel uit de basis spelen, maar Ajax zal ook wel wat voor em willen vangen komende zomer
1 0
Sterspeler
Veltman zijn contract loopt af en er vanuitgaande dat Nous tekent hoeft hij ook niet weg. Ik zou Veltman gewoon verlengen en komend seizoen laten concurreren met Kristensen als hij zn oude vorm hervind. Met het vertrek van Frenkie en Ziyech is er plek voor Nous op het middenveld.
0 0
KevinDurant
Mooi, volgend seizoen als Frenkie en Schone weg zijn kan hij op zn natuurlijke plek op het middenveld spelen, denk dat hij dan nog veel beter is.
1 0
MitsjollAjax
Wonderbaarlijk eigenlijk hoe goed die jongen back kan spelen na zo'n korte tijd. Technische bagage blijft zo belangrijk dat blijkt maar weer
3 0
Maxwell5
Mazraoui heeft in de jeugdopleiding veelal als back gespeeld. Zo verrassend is het dus ook niet. ;-)
2 0
RusselWestbrook
Sinkgraven is toch exact hetzelfde verhaal?

Blijken wat mij betreft twee dingen uit:
-Goed kunnen verdedigen (lees: beuken en tackelen) is niet meer dan een leuke bonus voor een back.
-Geweldig zijn aan de bal is een must.
1 0
Ozymandias
Wat ook vooral blijkt is dat intelligente spelers als Sinkgraven en Mazraoui op de meeste posities tot hun recht kunnen komen.
0 0
Maxwell5
Exact!
1 0
Mözil
Hij heeft in de jeugd regelmatig als back gespeeld volgens mij, dus het komt niet uit het niets dat die daar kan spelen. Dat hij het zo goed doet is inderdaad wel een verrassing te noemen als je beseft dat hij een paar jaar geleden nog op amateurbasis speelde.
1 0
Mikey Stormram
Het is hem gegund. Dankbare, realistische en vooral hele slimme jongen. Ook goed gehandeld van Ajax want ook al is hij er pas net, en is het natuurlijk niet de meest spectaculaire speler die we hebben, zullen er vast wat clubs hem in de gaten houden aangezien hij in de CL fantastisch presteert.
5 -1
Redrum
Mazraoui oui oui. Weer een heerlijke speler uit de eigen jeugd die er gewoon meteen staat. Ik kan echt genieten van dit soort jonge spelers. Goed van Ajax dat ze hem ook belonen. Ze zijn echt goed bezig!
4 0
JohanvanBasten
Mooi! Verdiend ook.
3 0
KlasseLasse
gefeliciteerd kerel dik verdiend
4 0
Joseph
Meer dan verdiend, hoop dat ze er snel uit komen!
3 0
Ajax_026
Met Veltman op weg terug is dit natuurlijk een vertrouwen boost geven maar eerlijk is eerlijk hij heeft het verdient.
3 0
Joodhannus73
Ze gaan het leren, ze gaan het leren! Eindelijk contracten vlug openbreken en verlengen. Niet mee wachten zodat iedereen voor een fooi de deur uitloopt. Het werd tijd!
2 -2
Ozymandias
Dat doet Overmars eigenlijk sinds het begin al goed. Hij had in het begin alleen de pech dat zijn voorganger dan niet had gedaan. Daardoor was Ajax bijvoorbeeld te laat bij het verlengen van het contract van Eriksen aangezien die zijn contract al niet meer wilde verlengen toen Overmars net was aangesteld.
2 0
Rentokill
Doen ze al tijden hoor. Maar goed. Mooi dat je zo positief bent!
2 0
AFCAMM
Lekker voor Nous!
4 0