[Update] Olde Riekerink mist competitieduel met Ajax

door Bart Veenstra 9

[Update] Olde Riekerink mist competitieduel met Ajax

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

SC Heerenveen zal het in de eerste twee duels na de winterstop, beide tegen Ajax, moeten doen zonder Ben Rienstra en Yuki Kobayashi. Het duo is geschorst en mist zodoende de competitiewedstrijd tegen Ajax, maar ook het bekerduel met de Amsterdamse club.

Rienstra en Kobayashi kregen beiden zaterdag een rode kaart tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda. SC Heerenveen laat nu weten dat beide spelers voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst zijn.

Ajax speelt op zondag 20 januari in de Eredivisie tegen SC Heerenveen. Enkele dagen later, op donderdag 24 januari, spelen beide ploegen opnieuw tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Dan strijden beide ploegen voor een plek in de halve finales van de TOTO KNVB Beker.

Update - 10.15 uur (27 december 2018) - Olde Riekerink mist competitieduel met Ajax

De KNVB heeft SC Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink voor één duel geschorst, zo meldt SC Heerenveen via de officiële kanalen. De oefenmeester zal daarom tijdens Ajax - SC Heerenveen in de Eredivisie niet op de bank van de Friese club kunnen plaatsnemen. Tijdens het verloren duel met NAC Breda (4-2) werd Olde Riekerink naar de tribune gestuurd. Enkele dagen later, wanneer Ajax en SC Heerenveen elkaar opnieuw treffen in de TOTO KNVB Beker, mag Olde Riekerink wel weer plaatsnemen op de bank.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.